CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - To Mnie wlasnie irytuje..
opar - Czw 06 Lis, 2008 16:43 jak Valve kombinuje, a ja grać nie mogę ... no. 10 - Czw 06 Lis, 2008 17:55 Albo jak mówi ,że "rob co chesz misiek, Twoja sprawa przeciez ja CI nic nie moge kazac/zabronic" a minie tydzien dwa to juz wypomina ze eee gty mnie nigdy nie sluchasz, nie liczysz sie z moim zdaniem.
Wpienia mnie to ze widze ze pisze smsy z jakimis patafianami, mowi mi ze pisze z jakimis patafianami, a jak czasem zagladam w jej telefon to skrzynka "wiadomosci wyslanych" wiecznie pusta albo te same smsy,a pozniej sie dziwi i obraza jak sie wkrwiam i mowie ze w koncu ***cenzura*** tych jej kolegow, albo ze jej nie ufam> PFFFFF
Drazni mnie to ze kiedy gdzies wychodzi z kolezankami jakimis "to oj misiek dawno je widialam" a jak ja doslownie raz na miesiac wyjde na browar taki duzy i ozadny, to "buuu nie chceszs ze mna czasu spedzac, koledzy najwazniejsi"
Albo latem upal straszny , wakacje wiec ide sobie kupie 1-3 piwka siade na tarasie i sie zrelaksuje , to ta od razu cos wymysla, chodz na zakupy, chodz tam chodz sra m, a jak mowie z e nie chce bp goraco i chce odpoczac sobie to :"Weeee piwo wazniejsze niz ja" Omg jak to babsko mnie wnerwia czasem. Albo jak ja sie do niej dobieram to "myslisz tylko o jednym" ale jak ta mi dupa wywija przed oczyma jak mecz leci to "ona jest brzydka i jej nie chce" zrozum to dziwne stworzenieSinecod - Czw 06 Lis, 2008 21:37
no. 10 napisał/a:
Albo jak mówi ,że "rob co chesz misiek, Twoja sprawa przeciez ja CI nic nie moge kazac/zabronic" a minie tydzien dwa to juz wypomina ze eee gty mnie nigdy nie sluchasz, nie liczysz sie z moim zdaniem.
Wpienia mnie to ze widze ze pisze smsy z jakimis patafianami, mowi mi ze pisze z jakimis patafianami, a jak czasem zagladam w jej telefon to skrzynka "wiadomosci wyslanych" wiecznie pusta albo te same smsy,a pozniej sie dziwi i obraza jak sie wkrwiam i mowie ze w koncu ***cenzura*** tych jej kolegow, albo ze jej nie ufam> PFFFFF
Drazni mnie to ze kiedy gdzies wychodzi z kolezankami jakimis "to oj misiek dawno je widialam" a jak ja doslownie raz na miesiac wyjde na browar taki duzy i ozadny, to "buuu nie chceszs ze mna czasu spedzac, koledzy najwazniejsi"
Albo latem upal straszny , wakacje wiec ide sobie kupie 1-3 piwka siade na tarasie i sie zrelaksuje , to ta od razu cos wymysla, chodz na zakupy, chodz tam chodz ***cenzura*** m, a jak mowie z e nie chce bp goraco i chce odpoczac sobie to :"Weeee piwo wazniejsze niz ja" Omg jak to babsko mnie wnerwia czasem. Albo jak ja sie do niej dobieram to "myslisz tylko o jednym" ale jak ta mi dupa wywija przed oczyma jak mecz leci to "ona jest brzydka i jej nie chce" zrozum to dziwne stworzenie
hahahahahahahaha ( bo obecnie "singluje ")
smutne i przykre .. szkoda ***cenzura*** ze tylko prawdziwe WEGier - Czw 06 Lis, 2008 23:09
no. 10 napisał/a:
Albo jak mówi ,że "rob co chesz misiek, Twoja sprawa przeciez ja CI nic nie moge kazac/zabronic" a minie tydzien dwa to juz wypomina ze eee gty mnie nigdy nie sluchasz, nie liczysz sie z moim zdaniem.
Albo latem upal straszny , wakacje wiec ide sobie kupie 1-3 piwka siade na tarasie i sie zrelaksuje , to ta od razu cos wymysla, chodz na zakupy, chodz tam chodz ***cenzura*** m, a jak mowie z e nie chce bp goraco i chce odpoczac sobie to :"Weeee piwo wazniejsze niz ja" Omg jak to babsko mnie wnerwia czasem. Albo jak ja sie do niej dobieram to "myslisz tylko o jednym" ale jak ta mi dupa wywija przed oczyma jak mecz leci to "ona jest brzydka i jej nie chce" zrozum to dziwne stworzenie
pilnuj się chłopie bo powoli, systematycznie wchodzisz po pantofel, kiedyś już o tym pisałem - baby mają to w genach, wypijają z mlekiem matki, są tresowane do jednego : do czego? czytaj powyżej.
Kiedyś jedna próbowała ze mną te same sztuczki, jak jej w końcu powiedziałem żeby cenzura to zrobiła ze mnie winowajce i obrobiła dupę - więc dla przykładu wlałem jej nowemu chłopcu bo się mnie brzydko patrzył .... z dala od takich krwiopijcówadaxdk - Czw 06 Lis, 2008 23:24 ... a mnie wnerwia jak sie na nia wnerwiam a ona tego nie kuma ...Dzejms - Czw 06 Lis, 2008 23:39 granie w kółko d2, inferno, train, kabul, dust... d2, inferno, train, kabul, dust... d2, inferno, train, kabul, dust... d2, inferno, train, kabul, dust... d2, inferno, train, kabul, dust... d2, inferno, train, kabul, dust... d2, inferno, train, kabul, dust... d2, inferno, train, kabul, dust... d2, inferno, train, kabul, dust... d2, inferno, train, kabul, dust... d2, inferno, train, kabul, dust... d2, inferno, train, kabul, dust... d2, inferno, train, kabul, dust... d2, inferno, train, kabul, dust... d2, inferno, train, kabul, dust... d2, inferno, train, kabul, dust... d2, inferno, train, kabul, dust... d2, inferno, train, kabul, dust... d2, inferno, train, kabul, dust... d2, inferno, train, kabul, dust... d2, inferno, train, kabul, dust...qBert - Czw 06 Lis, 2008 23:43 mnie denerwują gów.niane mapy, czyli wszystko poza d2, nuke, inf, cpl_mill, trainritarded l. - Czw 06 Lis, 2008 23:43 granie italy, kabula, office, militii, estatedomeztoz - Pią 07 Lis, 2008 00:18 do kabula trzeba dorosnac <glaszcze>v1ncent - Pią 07 Lis, 2008 00:43 kampienie w piaskownicy