To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Hyde Park - Luźne gad(t)ki

Fabi - Pon 24 Lis, 2008 18:48

Chyba wezme jednak ten k800i chwalony przez wielu ludzi hmm...jeszcze mam czas do zastanowienia sie planuje przed nowym rokiem kupic ;)
domeztoz - Wto 25 Lis, 2008 00:18

zrobcie sobie do tego oddzielny temat :E
tryvial - Śro 26 Lis, 2008 08:33

k800 jest bardzo fajny, nie bedziesz zalowal.

pokaze Wam opinie jaka niedawno przeczytalem - dodana przez klienta

Rewelacyjne na lodzie dałem 3 bo i tak nic sie nie spisze chyba ze ma kolce scieralnosc 4 bo to wina producenow ze robia na 40 tysiecy opony bo chca zarobic Ja mam Pirelli SZ 2 99V XL 225/55/16 i nic innego bym nie kupił bo potrzebuje wzmocnionej opony do duzych pretkosci np. na autostrady
Polecam wszystkim oponki Pirelli. Założyłem je do mojego Benia i śmigałem nocą na Mazury kiedy spotkała mnie miła przygoda. Już na rogatkach Warszawy zabrałem autostopowiczkę. Od słowa do słowa jeszcze przed Płońskiem uzgodniliśmy cenę za numerek oralny z finałem 150zł. Na nic innego nie chciała się zgodzić, twierdziła że ma okres i nie może się bzykać. Nie ma sprawy - myślę sobie, niech będzie tylko francuz, co mi tam. Zatrzymaliśmy się na ustronnym parkingu, wokół śnieg i wygwizdów, a w Beniu cieplutko. No, to działaj - mówię do niej. Muszę przyznać, że ciągnęła nie gorzej niż pirellki w kopnym śniegu i tak jak obiecała, czyli z finałem. Po wszystkim zrelaksowany siedziałem przez za kierownicą, wycieraczki miarowo usuwały śnieg z przedniej szyby, ona zwinęła kasę i wyszła z samochodu. Trzasnęła drzwiami, odeszła jakieś 100 metrów a ja rozanielony odprowadzałem ją wzrokiem. No i tego właśnie nie rozumiem co się wtedy stało, może wy mi to wyjaśnicie? Ona podeszła do drzewa żeby się odlać, w oddali widziałem jej sylwetkę, jak zrobiła to na stojaka. Zdziwiony wybiegłem do niej, ale umknęła mi gdzieś pośród śnieżnej zawiei. Drzewo było obsikane do poziomu powyżej kolan. Nic nie rozumiem, dziwna jakaś - pomyślałem. Wsiadłem do Benia i na nowiutkich Pirelkach pomknąłem dalej do Mrągowa. Naprawdę polecam wszystkim te oponki.
:rotfl:

WOJTAS - Śro 26 Lis, 2008 09:22

:hahaha:
Puma - Śro 26 Lis, 2008 10:08

hahahahahahahahahahaha
tryvial napisał/a:
Muszę przyznać, że ciągnęła nie gorzej niż pirellki w kopnym śniegu

hahahahahaahahhahahahahahahahahahahahaahahaahahahhahahahaha

adaxdk - Śro 26 Lis, 2008 10:19

a mi sie nie chce was czytac,
potek - Śro 26 Lis, 2008 15:52

zaje bista "dziwczyna"
domeztoz - Śro 26 Lis, 2008 23:21

zrob o tym oddzielny temat :E
Fabi - Nie 30 Lis, 2008 16:38

Wybralem...k800i jutro popołudniu będe go miał bo dziś w salonie zabrakło ;)
Uczulony` - Sob 24 Sty, 2009 19:45

i co masz ?