Witam, już dawno miałem założyć podobny temat, gdyż dobija mnie, i was pewnie też, jak jakiś Pan X pięknie włada językiem polskim Dlatego pomyślałem, aby każdy z was, gdy tylko zobaczy jak ktoś kaleczy nasz język, niech napisze w tym topicu nick i treść jego mądrości, może się w końcu nauczy jeden z drugim PODSTAW języka
Chodzi mi konkretnie o texty w stylu: "siatek daj inoł mape" ; "idziemy na prosztszy serv" ; albo w profilu u kogoś "Zainteresowania: dźiewczyny" , no myślę, że wiecie o co chodzi, więc dawajcie, będzie śmiesznie cmon
Zaczynam ja:
Eragon: gdzie on poszet ?
_________________ Cechuje Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie - Dzisiaj Wrogu Wczoraj Bracie ...
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
Ostatnio zmieniony przez no. 10 Śro 02 Maj, 2007 17:28, w całości zmieniany 1 raz
WEGier : leszysz, lesz, jezdem i inne takie badziewie
a najbardziej kocham czytać : zal (ze wszystkimi możliwymi .pl.ru i inne takie), eragona (tylko że on ma z 11 lat wiec wybaczalne) trela no i najlepszy debeściak > kasza i jego "bąbo" podobne wyrazy