Klan: ^^
Dodatkowy Nick: RazeL
Wysłany: Pią 05 Wrz, 2008 11:32
poniewaz obrazkowo ma swoj system anty kopiowania ktory w momencie kiedy Ty dodajesz zdjecie on dodaje sobie napis zeby nie mozna bylo zjdecia skopiowac i podpisac jako np. swoje ;p (chocdzi mi tu o obrazki roznego typu, nie tylko zdjecia)
poniewaz obrazkowo ma swoj system anty kopiowania ktory w momencie kiedy Ty dodajesz zdjecie on dodaje sobie napis zeby nie mozna bylo zjdecia skopiowac i podpisac jako np. swoje ;p (chocdzi mi tu o obrazki roznego typu, nie tylko zdjecia)
i tak to nigdy nie wyjdzie do puki na klaw znajduje się przycisk Printscreen + Paint i nie ma problemu
_________________ "Walka o pokój, jest jak pieprzenie w imię dziewictwa."
Klan: botland
Wysłany: Sob 06 Wrz, 2008 13:30
Mi się podoba 2 zdjęcie... Niestety mój aparat nie robi takich "czystych" zdjęć. W nocy mam masę szumów... Pokażę zdjęcie 100% oryginał, nigdy nie widziało PSa i dlatego nie powala...
A tutaj jeszcze jedno zdjęcie z wyścigów.
Ps. to czerwone, kanciaste Audi które widać na 2 zdjęciu objeżdża Miśki EVO IX na 1/4:D A wygląda na złom, co?
Ostatnio zmieniony przez qBert Sob 06 Wrz, 2008 13:33, w całości zmieniany 1 raz
Klan: botland
Wysłany: Sob 06 Wrz, 2008 18:46
Yahu napisał/a:
bo takie zdjecia nocne sie robi przy dluzszym czasie naswietlania i ze statywem no chyba ze tak jak ty w samochodzie to przy duzym ISO.
aparat daje iso max 400... A więc lipnie. Poza tym, zdjęcia (także to z samochodu ) Robione były ze statywu
Zdjęcie numer dwa jest na długim czasie, wręcz jest nawet prześwietlone (celowo) trochę.
Aparat ma swoje lata, daje radę w dzień. W nocy niestety marnie...