Temat wyglada nastepujaco - koszt uploadu 1 Mb i serwera ( maszyna na 4+ ) udalo mi sie ustalic na 110 zeta na miesiac . Przemyslalem temat na spokojnie i mysle , ze macie racje aby dac sobie na wstrzymanie - skladki itp. Jest jednak plus wiemy ile co i jak na przyszlosc
Nie linczujcie mnie chcialem dobrze i liczylem ze uda mi sie cos wiecej wywalczyc
Temat mysle do zamkniecia na jakis czas
czy to wszystko będzie lepsze od obecnego stanu serwera ? jeżeli tak, to warto by się nad tym zastanowić hmm... ?
_________________ "Walka o pokój, jest jak pieprzenie w imię dziewictwa."
Jestem w 100 % optymistą i wierze że by sie udało, raz, dwa, ale niewierze ze na dłuższą mete by wypaliło. Są osoby którym zależy na serwerze. Znalazło by się co najmniej czterech którym 50zł, co zapewne by przepili, by nie ciążyło.
'czterech' To wariant pesymistyczny...
Jestem biedna studencina i licze grosz. Mi lagi na bydzi az tak nie przeszkadzaja Chyba ze zglosza sie te 4 osoby co by kase wylozyly (ale watpie), to by bylo po sprawie ze zbiorka. i pozostaje pytanie:
Aqq napisał/a:
czy to wszystko będzie lepsze od obecnego stanu serwera ?
_________________ Jutro to na pewno jeszcze nie, ale pojutrze słodka manna sypnie z nieba i zostanę PR0
ja mam do zaoferowania serwer na bydzie {2}, serwer stoi w Nakle w firmie Venturi System (www.venturi.pl), jeżeli jesteście chętni do adaptacji go na bydzie 2 chętnie, go udostepnie, wiecej info na gg 3625645