Dziś godzina 16.00, może coś koło tego, wchodze na bydzie, a tam magic komentuje bana, powiedział:
"Shilla wylizała komu trzeba dlatego mam bana"
"tam są same kupy a nie admini, może jest pare wyjątków, ale większośc"
hmmmmm.... no comment
_________________ Life is a sorrow... it's sad, so sad...
ToFik [Usunięty]
Wysłany: Wto 30 Lis, 2004 19:23
Wezcie go zbanujcie na bydzi tez i bedzie spokuj, ja nie moge jeszcze sie zastanawiacie, niewiadomo nad czym, a tak go niektorzy bronili, a on to i tak ma w ..... BANA MU
haa .. normalnie mnie rozbroił ... ja jedynie tobie magik współczuje w życiu poza komputerem ... u mnie takie gó.wno by daleko nie zaszło ... tyle ze mnie
TĘPIĆ
Marsik. Pilnuj netykiety. Od gów.ien wyzywać nie musisz .
_________________ nie ma ludzi postrzelonych ... są tylko źle trafieni
NO no ciekawe jaka bedzie decyzja w spraie demka w ktorym wyraznie slychac jak mowisz do mnie : "twoj stary to lama" zobaczymy jak poprzesz to demko.
A pozatym powiedzialem ze niektorzy admini to kupy a nie wiekszosc o kogo chodzi wiadomo.
_________________ Zmiencie te podpisy bo bede zly
ToFik [Usunięty]
Wysłany: Wto 30 Lis, 2004 20:51
Proponuje mu dac zakaz pisania na forum, nic tu po nim, a jego wypowiedzi i tak sa puste, wiec po co ma tu smiecic!!
Lol skad sie tacy ludzie biora na swiecie :| ja bym mu dal bana na IP i oczywiscie tez na forum rzecz jasne n/c .......... Slow mi brakuje bo troche czasu znam rary (shilke )
_________________ Gość NIE CHCE MI SIE Z TOBA GADAC BO I TAK NIE MASZ RACJI
Acha kaczan kiedy niby mialem ta szanse Dostalem bana bez zadnych dowodow na sulku, nikt oczywiscie nie wziol opini ze kepek byl na serwie i nie przypominla sobie zebym cos takiego powiedzial bo po co.
Do ciebie spider nic nie mam wiec po co komentujesz