- Imię: Tomek
- Nick: tiop
- Klan: brak
- E-Mail: tiop@o2.pl
- Gadu-Gadu: 4738066
- SteamID: STEAM_0:0:5374646
Nigdy nie miałem admina.
Gram tutaj dosyć długo jeszcze za czasów 1.5 .Zawsze przestrzegam zasady panujące na serwie. Na bydzi gram częściej niz na sulku bo nie muszę czekać na wolne miejsce, ale niestety często jest deficyt adminów, a co za tym idzie raszerstwo. Prosiłbym o pozytywne rozpatrzenie.
@ bubel , czlowieku nie zalamuj mnie... bo mnie az na WC cisnie jak czytam twoje durne texty....
SRY moderator ale sami popatrzcie , gdy chlopak nie mial admina chodzil i blagal pisal [beeeeeeep] posty , a teraz gdy juz dostal tego admina to pisze do kolesia ktorego szanuje i lubie za jego gre i samopoczucie
"a co do admina to sie zobaczy...."
czlowieku rozbawiles mnie a co do tego co z adminem to obaczy to rada dOOp bydzi
Nie wiem czy moje zdanko się coś liczy
Ale jestem absolutnie na TAK!!!!
K@Cz@N [Usunięty]
Wysłany: Śro 08 Gru, 2004 13:10
no gralem wczoraj w tiop-em bylo dobrze
....faktycznie brakuje adminow na bydzi..ale sorry jak bedziemy przyjomwac samych takich ludzi jak BuBel gdzie nie tylko na forum "szpanuje" i gra wielkiego bosa ... lecz na serwie jest to samo. Wiec nie chcialm pisac na kogos z paczki adminow lecz obiecuje kazdmu nowemu adminowi ... szczegolnie na Bydzi ze bede i obserowal caly czas, a ja nie zawsze gram pod nickiem gdzie mam admina.... bo Bubel sie nie popisuje czasami swoimi tekstam.
wracaja co tiop-a to jestem coraz bardziej sklonny na TAK dla tego czlowieczka...lecz niech jeszcze pogra... i bedzie git.