- Imię: Artur
- Nick: Makatai
- Klan nie posiadam
- E-Mail: arturwysocki@tlen.pl
- Gadu-Gadu 2397920
- WonID / SteamID / nie wiem
Prosze o admina na bydzi.
motywacja: Zacząłem tam ostatnio zaglądać i zdaza mi się z Nowikiem tam grać, chłopak ma pełno roboty czasami i jest najczesciej sam, nie mówie ze zawszeale jak ja tam byłem to z Adminów był tylko on. Więc przydałaby mu się pomoc. Kultury tam nie ma czasami zadnej , na Sulku to jakos trzymaja buzie na kłódki chociaz nie zawsze.
ej loki Makatai się poprostu pomylił a to każdemu może się zdarzyć więc nie wiem dlaczewgo odrazu takie komenty więc niech któryś z H@ przeniesie to do właściewego topicu a tak po za tym to często się zdarza tak że jestem sam z adminów i niektórzy mają mnie lekko mówiąć w pupci i mimo kickowania nic sobie nie robią i przydałaby się flaga na vote bana ale cóż trzeba jeszcze poczekać więc Makatai jesten na nie żartowałem na serio to jestem na tak i to moja ostateczna decyzja
no of course na TAK no wydaje mi się ze admin z sulka ma predyspozycje do bycia adminem na bydzi zasady zna choć chiba nie gra tu za wiele : P
_________________ Gość nie raszuj bo to nie ładnie i czity też możesz wyłączyć
Gość to cziter mam demko !!
Ludzie też sie cieszą kogoś zastrzelą kogos powieszą
Ej.. dobra mam takie pytanko... czemu praktycznie kazdy jak sklada prosbe o admna na bydzi to mowi ze , np:
adminow nie ma praktycznie nigdy , brak kultury na servie itp. czyli co ? admini na bydzi to fajtlapy ?
a ty jak składałeś prośbe to co napisałeś
ty napisałeś że nie jesteś juz na bl a on że admini są łajzami
a co do prośby to na tak może se pójdzie w końcu z sulka
i pozwoli w ciszy i spokoju pograć
_________________ chcieliście wydymać ciastka to teraz ciastek wydyma was