CS bydzia :: www.cs.telsten.com Strona Główna  
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Prośba o unbana na bydzi .....
Autor Wiadomość
Dicon

Wysłany: Wto 25 Sty, 2005 17:03   Prośba o unbana na bydzi .....

Witam, 25.01.2005 dostałem bana na bydzi za braciaka który za mnie grał dlatego mam ogromna prośbę o unieważnienie .... :( czekam na odpowiedz ..... ..... ;)

Wish

Wysłany: Wto 25 Sty, 2005 18:17   

Moze podaj konkretna godzine i steamid albo chociaz nick bo tu wrozek nie ma i nikt nie zgadnie ;]

jatokor

Wysłany: Wto 25 Sty, 2005 19:10   

sorki jeśli się mylę ale takie wytłumaczenie że to brat/kolega/ktośinny a nie ja i czy moge prosić o unieważnienie hmmm ;]

Ronin

Wysłany: Wto 25 Sty, 2005 20:10   

Myslę ze trzeba cos takiego rozwarzyć, jak wiecie prowadze kafejkę internetową i mam wiele kont i jezeli któres by zostało zbanowane na naszych serwerach przez moich użytkowników to tez bym się starał o odbanowanie ale du.pe bym komus skopał. ;[ ;[ ;[ ;[ ;[ tylko jesli to wyjdzie ze to ty grałes i ciebie zbanowano pójdziesz na boarda :D :D :D :D :D

jatokor

Wysłany: Wto 25 Sty, 2005 20:49   

no ale to jest inna systuacja kafejka jak przewijaja sie ludzie to mało proawdopodobne żebyś Ty coś zrobił (a właściwie to z jakiej poaki miałbyś coś przeskrobać) a jak on u siebie jest to przecież wielce prawdopodobne że coś przeskrobał i teraz udaje ze to brat a nie on

Ronin

Wysłany: Wto 25 Sty, 2005 20:59   

Mi osobiscie ta sprawa śmierdzi, dobry zwyczja nie pozyczaj konta, ja nawet mojemui synowi pozyczam konto z oporami a posiadam ich chyba 16 czy 18.

Nauczka musi być , niech się H@ wypowiedzą

ToFik
[Usunięty]

Wysłany: Wto 25 Sty, 2005 22:07   

Makatai, Ty to jestes poprostu smieszny i sam przeczysz sobie !! Zerknijcie tutaj http://forum.cs-fusion.pl/viewtopic.php?t=2292 :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Ronin

Wysłany: Wto 25 Sty, 2005 22:12   

Tofik, znów zaczynasz ?? Co ma piernik do wiatraka??
Ja cię człowieku nie rozumiem o czym ty do mnie rozmawiasz ??
Pożyczanie konta to jedno, ja pozyczam codziennie moje konta różnym typkom, niesadzisz chyba ze komus bym konto zapaskudził ?? Chyba byłby ze mnie ostatni ciul!!!

Tofik :papa2: :papa2: :papa2:

ToFik
[Usunięty]

Wysłany: Wto 25 Sty, 2005 22:18   

Chodzi mi o to, ze piszesz iz nawet synowi nie chcesz konta pozyczac i mowisz, aby nikt nie pozyczal, a sam zalozyles temat z prosba o pozyczenie konta do css !! Czy tobie zawsze trzeba dokladnie tlumaczyc kazda wypowiedz?? Tak trudno sie bylo domyslic o co mi chodzilo w poscie?? n/c

Gepardzik
[Usunięty]

Wysłany: Wto 25 Sty, 2005 22:22   

makatai napisał/a:
du.pe
to do wszystkich na przyszłość: nie po to na forum jest cenzura takich słów żebyście sobie kropeczki wstawiali !! proszę tak więcej nei pisać bo ostrzeżenia będą

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi