Wysłany: Wto 25 Sty, 2005 17:03 Prośba o unbana na bydzi .....
Witam, 25.01.2005 dostałem bana na bydzi za braciaka który za mnie grał dlatego mam ogromna prośbę o unieważnienie .... czekam na odpowiedz ..... .....
sorki jeśli się mylę ale takie wytłumaczenie że to brat/kolega/ktośinny a nie ja i czy moge prosić o unieważnienie hmmm
_________________ Gość nie raszuj bo to nie ładnie i czity też możesz wyłączyć
Gość to cziter mam demko !!
Ludzie też sie cieszą kogoś zastrzelą kogos powieszą
Myslę ze trzeba cos takiego rozwarzyć, jak wiecie prowadze kafejkę internetową i mam wiele kont i jezeli któres by zostało zbanowane na naszych serwerach przez moich użytkowników to tez bym się starał o odbanowanie ale du.pe bym komus skopał. tylko jesli to wyjdzie ze to ty grałes i ciebie zbanowano pójdziesz na boarda
no ale to jest inna systuacja kafejka jak przewijaja sie ludzie to mało proawdopodobne żebyś Ty coś zrobił (a właściwie to z jakiej poaki miałbyś coś przeskrobać) a jak on u siebie jest to przecież wielce prawdopodobne że coś przeskrobał i teraz udaje ze to brat a nie on
_________________ Gość nie raszuj bo to nie ładnie i czity też możesz wyłączyć
Gość to cziter mam demko !!
Ludzie też sie cieszą kogoś zastrzelą kogos powieszą
Tofik, znów zaczynasz Co ma piernik do wiatraka??
Ja cię człowieku nie rozumiem o czym ty do mnie rozmawiasz
Pożyczanie konta to jedno, ja pozyczam codziennie moje konta różnym typkom, niesadzisz chyba ze komus bym konto zapaskudził Chyba byłby ze mnie ostatni ciul!!!
Tofik
Wysłany: Wto 25 Sty, 2005 22:18
Chodzi mi o to, ze piszesz iz nawet synowi nie chcesz konta pozyczac i mowisz, aby nikt nie pozyczal, a sam zalozyles temat z prosba o pozyczenie konta do css Czy tobie zawsze trzeba dokladnie tlumaczyc kazda wypowiedz?? Tak trudno sie bylo domyslic o co mi chodzilo w poscie?? n/c
Gepardzik [Usunięty]
Wysłany: Wto 25 Sty, 2005 22:22
makatai napisał/a:
du.pe
to do wszystkich na przyszłość: nie po to na forum jest cenzura takich słów żebyście sobie kropeczki wstawiali proszę tak więcej nei pisać bo ostrzeżenia będą