Heh jak juz all ludzie pisza prozby to moze i mi sie cos trafi. Wiec tak chcialbym prosic o admina ze wzgledu na to iz na bydzi gram juz od dluzszego czasu i wkorza mnie zachowanie ludzi. Adminow na bydzi jak juz mowilem czesto nie ma. jak mowil ciastek mamcie 2 servery do pilnowania chcialbym pomoc w pilnowaniu bydzi. I tak pewnie nie dostane adma ale pisze prozbe a co mi tam
Nick : KoLeS
Klan : TCA
Admina mialem na starej bydzi z czasow 1.5. Ponnadto mialem admina na serverach bylego klanu 3 servery
nie powiem jakie bo nie moge ale jak ktos sie chche dowiedziec to zapraszam na gg
pozdrawiam - KoLeS
_________________ Gość Przeczytaj poniższy regulamin
Gość Po 1 To ja jestem mastą cs'a
Gość Po 2 To jak nie jestem to lookaj ptk1
Gość Po 3 Uwazaj jestem za toba i trzymam nóz
Gość Po 4 Jak juz przeczytales ten regulamin to wróc do ptk 1
Ja tam nie mam nic przeciwko ... chłopak stara sie jak może tylko za bardzo straszy tych ludzikóf ... ale jeżeli regulamin zna to czemu nie ... jestem na tak ... powodzenia
_________________ nie ma ludzi postrzelonych ... są tylko źle trafieni
Ja na nie, nie podoba mi sie jego zachowanie na forum, zwlaszcza przy innych prosbach o admina (jak zwykle zapomnialem o podaniu powodu)
przyznaje ze jestem raczej typem czlowieka wymagajacego. ale chcialbym uslyszec dlaczego nie chchesz zebym mial admina jakis kontretny przyklad nie chchesz zebym mial admina bo twojemu kumplowi dlaem odpowiedz na admina na nie i tak moje slowo sie nie liczy tak bardzo jak innych
ToFik [Usunięty]
Wysłany: Sob 12 Lut, 2005 19:19
KoLeS napisał/a:
sp!d3R napisał/a:
Ja na nie, nie podoba mi sie jego zachowanie na forum, zwlaszcza przy innych prosbach o admina (jak zwykle zapomnialem o podaniu powodu)
przyznaje ze jestem raczej typem czlowieka wymagajacego. ale chcialbym uslyszec dlaczego nie chchesz zebym mial admina jakis kontretny przyklad nie chchesz zebym mial admina bo twojemu kumplowi dlaem odpowiedz na admina na nie i tak moje slowo sie nie liczy tak bardzo jak innych
Posluchaj, wziolem pierwsza lepsza prosbe i sprawdzilem, sam napisalem ze sie nie zgadzam na admina dla tej osoby, wiec nie wciskaj mi tu bzdur o tym, ze to moj kolega i teraz ja sie odwdzieczam piszac Tobie nie Dla mnie nie dorosles do tego, aby byc adminem, a ta odpowiedzia udowodniles ze tak jest
narazie nic nie odpisze ale zamnim bedzie eot chcialbym cos dodac