Wysłany: Sob 02 Kwi, 2005 20:28 nappy // prośba o admina (again :D)
Imie - Jachu // Tak wiem starzy mnie skrzywdzili
Nick - nappy
Klan - Xtreme.Gaming
E-mail - nappy-byd@o2.pl
GG - 2709002
Wiek - 16
ew. Gdzie jeszcze się posiada/posiadało admina i czemu Ci to nie wystarcza/wystarczało... : na 83.238.7.102:27015 Team Bydgoszcz Server ostatnio też na serwq klanowym
Hmm... nappy vs HA bydzi Round 2 - FIGHT!
No a więc tak, za górami za lasa... ee.. nie ta kartka . Na bydzi gram, i to długo. Od pewnego czasu widze, że ogólna kultura graczy się mooocno pogorszyła. Wystarczy zwrócić uwagę na np. rasze - i widzisz tylko odpowiedzi '***cenzura*** ci w dupe, jesteś tu adminem czy jak?' (oczywiście wtedy, gdy admina niema na serwq). Gram właściwie ile moge (ze względu na lekcje indywidualne [choroba]) moge grać już od +/- 10 rano ), więc są to godziny w których inni admini niestety niezbyt mają możliwość gry. Wydaje mi się, że ci co częściej zaglądają na serwer wiedzą kto to nappy . Oczywiście jak ktoś raszuje zwracam uwage, ble ble ble . Mam nadzieje, że TYM RAZEM pozytywnie rozpatrzycie moją prośbę