Wysłany: Nie 13 Lis, 2005 11:00 prośba o admina // BABCIA
imię - Piotr
nick - BABCIA
clan - brak
e-mail - piotrs1974@wp.pl
gg - 4783032
wiek - 31
SteamID - STEAM_0:0:3351504
Składam prośbę ponieważ, często gram na serwerze "bydzia 1". Szanuję graczy, staram się urozmaicać atmosferę panującą na serwerze (smażenie naleśników). Staram się dbać o kulturę i porządek na serwerze a przede wszystkim zawsze służę pomocą wszystkim, którzy jej potrzebują. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby.
_________________ wszyscy mówią lama, a zagraje se jakiś z okularami jak stępień
SiD [Usunięty]
Wysłany: Nie 13 Lis, 2005 11:13
na NIE jak na moje jest wystarczajaco dużo adminów
M!3LC4R [Usunięty]
Wysłany: Nie 13 Lis, 2005 12:12
a ja jestem na TAK poniewaz babcia czesto gra, pomaga i upomina. a co do tego ze jest duzo adminow to w godzinach od 04.00 do 08.00 jakos wcale ich nie widac
Weźcie pod uwagę że jak jest weekend, jakieś święto a i w zwykły dzień zdarza że robi się admin team 5-7 admów na serwie, a później gracze narzekają że nie mogą wejść na serw. W końcu dojdzie do tego ze większość grających będą stanowili admini .
Oto lista adminów, jak sami widzisie jest ich sporo:
Bubel to też jakiś taki dziwny jest. Kupił sobie mikrofon i teraz kwiczy do niego! - zabrac admina!
BuBeL^^ napisał/a:
Ja Ci dam bananie Wykrzyknik Banan , a kto Ci logo zrobil ? Zły Rolling on the floor laughin'
a tak w sprawie babci to na nie narazie bo za duzo adminow jest i jak ktos chce wejsc na server to przeciez godzine musi czekac ...az sie grac odechciewa.
_________________ ''A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych, przez tych, którzy nie słyszeli muzyki. " F. Nietzshe.