Wysłany: Wto 22 Lis, 2005 20:43 mam 60fps chce mieć 100fps ??
Mam Windowsa Xp i wiem, że jest coś takiego, że niepozwala on ustawić więcej fps jak 60, ale to nie u każdego, tak jest więc jak możecie mi pomóc będe wdzięczny bardzo.... jakieś programy ?. Mialem "re4rce" ale to jest lipa... z góry thX (sry za blędy szybko pisalem).
Do not włączona że niby nie ale że tak Że niby śmieszny jestem ...
Sry ale czytam jakieś głupoty np:
W związku z zamieszkami Rosja wysłała do Francji pomoc humanitarną - tysiąc skinheadów.
Wyłącz w ustawieniach karty graficznej i powinno być najs
_________________ ... ruszyłem złapać ten dzień zanim minie ...
ja bym wpisale developer 2, fps max na 100 albo na mniej (zalezy ), jakas grafike bym zmniejszyl (gl_picmic na 1 albo cos jeszcze) w windowsie wylaczona synchronizacja, poziom szczegolow minimapy na minimalny, a jakos na maksa
a jak nie pomaga to rage3d lub inny programik do przyspieszania taktowania pamieci i gpu karty+w biosie plyty glownej pobawilbym sie
aha no i wyczyscilbym kompa z wszystkich smieci typu trojany spamy czy cos takiego, defregmentacja no i chyba powinno byc dobrze:D
_________________ ''A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych, przez tych, którzy nie słyszeli muzyki. " F. Nietzshe.