Od kilku dni mam problem, ktory praktycznie uniemozliwia gre .
Odpalam CSa (rano) gram sobie 2-3 godziny i nagle obraz sie zatrzymuje .
Myszka etc działa normalnie, wiec raczej nie ma mowy o wieszaniu sie kompa..
Po około 3 minutach wywala mnie z serwa za ping, ktory podczas tej "zawieszki"
wyglada nastepujaco..
Wracam spowrotem na serwer, pogram 2-3 rundy i znowu to samo .
Info na temat kompa/neta:
Athlon 1700+, 768 Ram, GF2 440 MMX
&
Neostrada 1mb
Dodam, ze wczesniej nic takiego nie mialo miejsca, a fpsy utrzymuja sie na poziomie 70~/ping 40-50.
Chlodzenie, popraw chlodzenie karty graficznej i problemy powinny zniknac.
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.
Ja tam sie nie znam, wez karte w kiesien i do sklepu i sproboj cos dopasowac ]
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.
po prostu znajdz jakies radiatorki albo jeden wiekszy i go pociachaj
pozniej przyklejasz na kropelke na bokach,a na srodku pasta termoprzewodzaca
Jak masz wiatraczek do dowal jeszcze na srodek i masz fajnie juz
_________________ ''A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych, przez tych, którzy nie słyszeli muzyki. " F. Nietzshe.
Klan: botland
Wysłany: Śro 28 Cze, 2006 18:58
omg, wolalbym juz sposob mojego kupla...
taka lista, a dotego "znajdz jakieś radiatorki"
A niby gdzie Kupić trzeba
Mowie Ci, rozbieraj obudowe i dawaj solidny wiatrak. Lato u nas krotkie, juz niedlugo bedzie zimno...
u mnei w miescie jest takie cos jak gielda czy cos, mzoe u ciebie tez cos jest,a radiatory mozesz ze starych zasilaczy, coolerow od prockow sciagnac czy cos
kompa kupujesz za 10 zl na takiej gieldzie i masz kupe radiatorow, a nawet wiatraczkow
_________________ ''A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych, przez tych, którzy nie słyszeli muzyki. " F. Nietzshe.