Wysłany: Czw 10 Sie, 2006 09:27 Jestes za ? jestes przeciw ? wypowiedz sie !
Siemanko wyjadacze Bydzi
Sprawa jest prosta mam mozliwosc zalozenia takowego serwerka tylko pytanie jest czy jest sens - macie irc i nikt tam nie siedzi z graczy :/Wypowiedzcie sie w tej kwestii , a sprawa mi i innym sie wyklaruje i ewentualnie bede mogl cos zadzialac. Obecnie jestem na L4 ale w poniedzialek juz taki serwerek moze powstac jezeli tylko bedzie dla kogo.
zeby ts/vt wypaliło dobrze by było zrobic w jednym serverze dwa pokoje CT , T ci ktorzy by byli w ct to do ct pokoju by poszli a t do T wtedy wieksze prawopodobienstwo by było grania TP Czaicie o co chodzi
Jesli ludzie beda na tak, to ewentualnie moge postawic TS2/VT na niemieckim serwerze (dzialajace do 01.01.2007r. [potem zmiana adresu ]), jak juz postawie to beda egzekwowane kary za podpowiadanie w postaci Kicka, a dla nie pojetnych potem bana ;-)
TS2 na nim dziala od miesiaca, ale o nim wie z 4 adminow bydzia i w ogole nie korzysta
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.
zeby ts/vt wypaliło dobrze by było zrobic w jednym serverze dwa pokoje CT , T ci ktorzy by byli w ct to do ct pokoju by poszli a t do T wtedy wieksze prawopodobienstwo by było grania TP Czaicie o co chodzi
jezeli to tak mialoby wygladac to jestem na tak... w innym wypadku jestem na nie.... dlatego nie glosuje