Moze dodam jakis SpectKick, zobacze, moze napisze jakis plugin do tego ;-)
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.
Klan: botland
Wysłany: Sob 26 Sie, 2006 10:01
Prędzej czy później zawsze wylatują spekty. Dodam jeszcze tylko, że plugin nic nie da. Ostatnio modne jest zamiast siedzieć na spekcie, to wciskanie "m" "wybór teamu" a następnie nie wciskanie stroju danego zespołu. Na 1-wszy rzut oka nie widać że ktoś w ogóle nie gra, na dodatek leci mu kasa. Z mojej strony chce tylko powiedzieć że jak coś takiego widze, to przenosze najpierw na spekta, pisze aby wszedł do gry, a jeśli to nie przynosi rezultatu to kickuje. Jeśli chodzi o mnie to zwracam na to dość mocno uwagę...
Prędzej czy później zawsze wylatują spekty. Dodam jeszcze tylko, że plugin nic nie da. Ostatnio modne jest zamiast siedzieć na spekcie, to wciskanie "m" "wybór teamu" a następnie nie wciskanie stroju danego zespołu. Na 1-wszy rzut oka nie widać że ktoś w ogóle nie gra, na dodatek leci mu kasa. Z mojej strony chce tylko powiedzieć że jak coś takiego widze, to przenosze najpierw na spekta, pisze aby wszedł do gry, a jeśli to nie przynosi rezultatu to kickuje. Jeśli chodzi o mnie to zwracam na to dość mocno uwagę...
Dokładnie tak powinno sie robic a tacy gracze sa zalowi
Nie zgodzę się z tym....ponieważ, ja sam często tak robię i nie uważam żeby to bylo coś złego, po prostu nie chcę stracić slota...a na specta nie wejde bo moga mnie kinąć. ile razy już tak miałem że pisałem na @ czacie że idę na specta bo coś tam i kiedy myślałem że było ok, to mnie kickneli Także od tego mi war<g>a !
_________________ Nie ma lepszych ode mnie...są tylko lepsze i gorsze dni