Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Śro 29 Lis, 2006 13:42 Prośba o usunięcie mapy CS_ITALY z mc
Mapa cs_italy ... smierdzi,rozkład sił na ów mapie jest ze znaczącą przewagą dla terro.
Aby można było normalnie i we wmiare wyrownanych składach grać na tej mapie, przed rozpoczęciem gry @ powinien poświęcać minimum 5min na rozkład sił,a wszyscy wiedzą,że to nie zbyt możliwe.
Ludzie na mapie grać nie lubią,zawsze proszą o nexta,a jak vote nie przejdzie przed zmianą to sts w terro nie raczą vota dać i się trzeba męczyć
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
Klan: mam cały na hdd
Wysłany: Śro 29 Lis, 2006 14:12
a ja bym tam wywali bo jak bedzie nominations to i tak terro nie da rockthevote...
co nie oznacza ze nie jestem za nominatoins
zawsze jak wchodze na serva i grana jest italy to miejsce jest tylko w CT... no to dochodze do CT i gram aby grac i tylko czekam na nexta... albo az admin zrobi vote na co kolwiek
Ja do mapy nic nie mam. Ale serwer sie wyludnia jak jest grana.
btw. Uwazajcie na vegete
ehhh nev ... po co to piszesz? przecież sam przyznałeś że wykorzystywałeś bug na mapie? moim zdaniem niepotrzebne są takie "zaczepki" bo to tylko doprowadza do zbędnych kłótni > dostałeś zasłużenie, więc daj spokój > mam cię za normalnego faceta a nie za bekse podpier...