Imie : Radek
Nick : Nocny_Lowca czasem Nocny_Lowca be Pro
Klan : m4p
e-mail : m4p@wp.pl
GG : 6631263
Steam id: STEAM_0:1:12268777
Poprzednie adminy: AcTeam i moj na kompie (oba nie za bardzo znane)
Posiadam klan i jest taka sprawa ze nie mamy gdzie rozgrywac treinigów i CW. i bysmy chcieli grac tu.Przegladalem prosby niektóre o admina...gram na bydzi1 od jakiegos czasu a gdzy niema miejsca to ide sobie na bydzie2 ... i tak od dobrych 2 miesiecy jak nie wiecej nikogo niewidzialem tam ;/ a wszyscy chca admna a nie graja tam... moge zapewnic ze danie mi admina nie bedzie sie wiazalo z jakimis nieprzyjemnosciami.
Moge ofiarowac w zamian banner na stronce klanowej
Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej propozycjy
zapomnialem dodac w razie pytan kierujcie sie na gg chociaz pewnie o tym wiecie
mozecie sie zapytac kogos ja was tez nie kojaze mimo staram sie grac jak najwiecej grac na bydzi bo to serv the best
Dokladnie,adminow nie rozdaje sie na lewo i prawo Dzis widzialem cie na servie,jak narazie wstrzymuje sie od glosu...Zapoznaj sie z ludziami,wplac im co nieco na konto i bedziesz mial @
_________________ Lepiej umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach...
Z reguly sie S@ nie udzielaja w prosbach ale takie pytanie, jak to mozliwe ze jak b1 jest pelna to na b2 wchodzisz ?! przeciez b2 to jest serwer do clanowek ;> mozesz to wyjasnic bo nie zrozumialem