1. Należy przestrzegać netykiety,
2. Trzeba posiadać dużą motywację,
3. Nie można robić błedów ortograficznych przy pisaniu,
4. Musisz posiadać kulturę osobistą, a także być szczerym, otwartym i uczciwym,
5. Wymagane informacje:
- Imię,
- Nick,
- Klan (Jeśli posiadasz...),
- E-Mail,
- Gadu-Gadu / Tlen / ICQ,
- Wiek,
- SteamID / Adres IP,
- ew. Gdzie jeszcze się posiada/posiadało admina i czemu Ci to nie wystarcza/wystarczało...
Gram na Bydzi od prawie roku. Przez ten okres czasu poznałem wiele osób, z niektórymi mam lepszy kontakt z innymi gorszy. Jednym słowem, znam sytuację jaka panuje na serwerze. Od dłuższego czasu planowałem napisać tą prośbe, ale nabór był zamknięty dlatego chciałbym spróbować szczęścia teraz .
Moją motywację chciałbym przedstawić w kilku punktach:
1. Gram dosyć często, o róznych porach. Często brakuję admina gdy jest potrzebny. Chciałbym to zmienić, grając chociażby w godzinach porannych.
2. Jeżeli zauważe kogoś grającego na tzw. "wspomagaczach", to nagrywam go i umieszczam demko na boardzie. (Mowa tu głównie o ewidentnych przypadkach.)
3. Często zaglądam na forum, chociaż nie świadczy o tym liczba moich postów. Piszę tylko wtedy, gdy mam coś sensownego do powiedzenia (pogadać można na gg ).
4. Jako admin chciałbym poprawić kulturę osobistą na serwerze (pomimo, iż jest od tego mod), a także przyglądać się bliżej grze niektórych graczy (korzystając z hltv, jeżeli byłaby taka możliwość ofc.)
Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby,
wszelkie odpowiedzi prosiłbym uzasadniać.