Jestem w stanie zasponsorowac pol roku moze rok serwerek.
Prosze tylko o kontakt osoby adekwatnej do funkcji i checi.
Pozdrawiam.
P.S
polecam strone http://www.top100.pl/ tu macie podane hostingi ja pracuje w pierwszej 35 , ktora zasponsoruje z serwerem w polsce i kopia co 2 sekundy ( wola administratora forum - innym slowy forum bedzie zapierd..c)
Nie piszcie teraz , ze cos tam bo obecna firma to kurcze zenada daje forum za free i zmieniamy - nie macie czasu ja to zrobie ale moge tylko w nocy jak bede robil kopie.
Pozdro
P.S 1
- nie ubiegam sie o admina ani innych profitow , chce tylko aby forum chodzilo na miare obecnych mozliwosci technicznych.
Ostatnio zmieniony przez ROSOMAK Sob 11 Sie, 2007 00:11, w całości zmieniany 1 raz
A jak chcecie to moge zrobic ten backup i to wszystko przekopiowac, kiedy zakladalem forum i kupowalismy hosting na easyisp bylo OK - i kazdy tak mowil. Ale jak sie lud zjechal na tani hosting to sami widzicie jak jest...
Nie trzymamy się na siłe , ale czekamy na jeszcze jedna odpowiedź.
Po tym terminie jaka byłaby opłata bo sami wiecie jak trudno zebrac jakieś pieniądze.
_________________ chcieliście wydymać ciastka to teraz ciastek wydyma was
Klan: botland
Wysłany: Sob 11 Sie, 2007 09:25
boże, ciastek, daj już spokój z tymi problemami z pieniędzmi. Nakazuje się wszystkim @ po 20 zeta wpłacić, jak nie to papa. Zmieńcie ten hosting jak najprędzej...
boże, ciastek, daj już spokój z tymi problemami z pieniędzmi. Nakazuje się wszystkim @ po 20 zeta wpłacić, jak nie to papa. Zmieńcie ten hosting jak najprędzej...
Ostatnio jak by nie BABCIA to nic by nie było bo nie moglismy uzbierac 100 zł....
_________________ chcieliście wydymać ciastka to teraz ciastek wydyma was
Pozatym qBert PAMIĘTAJ że my nie bedziemy nikogo do placenia zmuszac, wplata jest DOBROWOLNA i taka zawsze pozostanie... Jak narazie staramy sie o serwer ZA DARMO tylko nie wiemy kiedy bedzie wiadome czy nam przyznaja czy nie...
no ja daje za darmo
w poniedzialek moge napisac czy na pol roku czy na rok.
Jezeli na pol roku to oplata miesieczna pozniej wynosi 8zl.
Mysle ze warto sprobowac, przeciez to nic nie kosztuje.
Klan: botland
Wysłany: Sob 11 Sie, 2007 11:15
nowik napisał/a:
Pozatym qBert PAMIĘTAJ że my nie bedziemy nikogo do placenia zmuszac, wplata jest DOBROWOLNA i taka zawsze pozostanie
tylko dlaczego?
Serwery publiczne niektórych gier są płatne już i jakoś to nie przeszkadza nikomu. A nie wierze że to jest problem 20 złotych raz na rok zapłacić. Będąc adminem masz sporo przywilejów a za razem i obowiązków. Dlatego możesz się szarpnąć raz na jakiś czas...