ja jestem na telekomunikacji, tez moglem isc na teleinformatyka ale po telekomunikacji jak mamy zaklepana robote w jakiejs tam firmie;f Ogolem jest wuchte z elektroniki, kondensatory, rezystory itp, generalnie to jest najtrudniejsze... ale pozatym to jest fajnie, mamy patronata jakiegos co sponsoruje nasza klase i rozne wyjazdy itp wszystko za free, wiec nie zaluje;d
kondensatory, rezystory to proscizna, teoria pola to jest cos zastanawiam sie miedzy teleinformatyka a telekomunikacja bezprzewodowa ;/ a do srody musze wybrac
Klan: botland
Wysłany: Pon 26 Sty, 2009 20:29
Kumpel który skończył Telekomunikację - Systemy i sieci telekomunikacyjne właśnie powiedział że poleca wybór pomiędzy: Optoelektronika a Telekomunikacja Bezprzewodowa. Teleinformatyka w sumie też ale tam może być sporo programowania. Powiedział żebyś najlepiej to szukał czegoś co od razu będzie połączone z zarządzaniem.
Wysłany: Wto 27 Sty, 2009 14:05
Moja propozycja:
_________________ Pozdrawiam, Bo$s
Niniejszy post przedstawia opinie autora w dniu dzisiejszym, na datę jego publikacji. Nie mogą być one wykorzystane przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym następującym po nim dniu. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podawania przyczyn.
Klan: Klaco?
Wysłany: Wto 27 Sty, 2009 16:28
zamiast sie spytac starszych rocznikow to Ty sie nas pytasz <rotfl>
niech Ci oni podadza za i przeciw a Ty obliczysz sobie wartosci oczekiwane, porownaj i voila!
Ostatnio zmieniony przez Sinecod Wto 27 Sty, 2009 16:29, w całości zmieniany 2 razy