panie uczulony nie chodzi mi o bana bo akurat spoko przeklałem wzieło mi kase zorzumiałem ,ale jesli ktos mi zamiast odpowiedziec daje kicka to to potrafi mnie wyprowadzic z równowagi co miało miejsce zresztą.
dodam tylko ze napisałeś " nie przeklinaj "
ja odpisałem "bo ? " i kick ?
aa własnie zapytałem sie ile masz lat dziecko i włąsnie po tym dostałęm bana wiec sciema z tym banem ze za przeklenstwo to bys sobie darował miej odwage chłopczyku !
wchodzac na serwer akceptujesz regulamin, przeklnales, kick a textami bo? , pogarszasz swoja sprawe. 2 raz przeklnales i dostales bana. A latek mam tyle ile jest napisane w profilu jesli umiesz obliczyc, jak chcesz to ci zdjecie dowodu dam.
Skoro masz wiecej lat, to powinno być to dla Ciebie bardziej logiczne, ze skoro admin mowi "nie przeklinaj" to znaczy, ze nie jest to dozwolone. I tak jak Uczulony juz wspomnial, wchodzac na serwer akceptujesz zasady na nim panujace - a w dziale bany widze, ze 2x je zlamales..
a dzieciak, ktory poczul troche wladzy ma pewnie wiecej lat od Ciebie i od tego tu jest zeby banowac takie przypadki jak Ty, pozdrawiam.
(zerknij na dział "bany", to zrozumiesz ze tutaj niczego nie darujemy).
Wysłany: Sob 31 Sty, 2009 12:47
Przeklinał, wyskakiwał z głupimi tekstami do admina, a teraz płacze, że dostał bana Co za ludzie...
Spytałeś się "bo?" i dostałeś odpowiedź - bo kick.
BTW: przy banie nie ma długości wpisanej - http://cs.bydgoszcz.pl/fo...ic.php?p=100628 ale ja bym przedłużył do 2-4 tygodnie za te dziecinne teksty typu ile lat masz dziecko, bo? itp.
_________________ Pozdrawiam, Bo$s
Niniejszy post przedstawia opinie autora w dniu dzisiejszym, na datę jego publikacji. Nie mogą być one wykorzystane przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym następującym po nim dniu. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podawania przyczyn.
Ostatnio zmieniony przez Bo$s Sob 31 Sty, 2009 12:49, w całości zmieniany 1 raz
Klan: a co to takiego
Wysłany: Sob 31 Sty, 2009 13:00
miesiac by sie przydal.. a fakt jest taki ze wiek nie ma nic z tym wspolnego bo na innym servie dostal bys perma i skonczylo by sie.. a nie jakies skargi tu piszesz.. nie umiesz sie zachowac to idz na serva gdzie mozesz klnac i do admina glupimi tekstami walic... przykro patrzec.. niby starszy a sloma z butow wystaje
a dzieciak, ktory poczul troche wladzy ma pewnie wiecej lat od Ciebie i od tego tu jest zeby banowac takie przypadki jak Ty, pozdrawiam.
nie mam tyle samo
Bo$s napisał/a:
Przeklinał, wyskakiwał z głupimi tekstami do admina, a teraz płacze, że dostał bana Co za ludzie...
Spytałeś się "bo?" i dostałeś odpowiedź - bo kick.
Odpowiedzi nie dostałem jedynie kicka a wydaje mi sie ze bardziej sensowne jest napisanie niz wywalanie
Panie Bo$s głupie teksty to mogę walic do kazdego mamy wolnosc słowa jedyne uwarunkowanie które wpływa na to co mowie to czy jest to adekwatne do zachowania i miejsca pozdrawiam i nie płacze A ten tekst ile masz lat dziecko wg mnie był w pełni trafny do zachowania admina .