1. Przestrzegam netykiety.
2. Posiadam dużą motywację.
3. Nie robię błędów ortograficznych.
4. Posiadam wysoką kulturę osobistą, jestem szczery, otwarty i uczciwy.
5.
- imię: Bartek
- nick: An4k!n SkyW4Lk3R
- brak klanu.
- mail: ganioni@gazeta.pl
- gg: 5509797
- Steam ID: STEAM_0:1:17449949
- nigdzie wcześniej nie posiadałem admina.
Moja prośbę motywuję tym, że aktualnie na serwerze bydzia {1} nikt nie gra, wyrażam chęć reaktywowania serwera, gdyż jak zauważyłem nie tylko ja tęsknię za dawnymi czasami, lecz wiele osób a adminów od dłuuuugiego czasu nie widziałem bydzi.
Ostatnio zmieniony przez an4k1n_skyw4lk3r Czw 14 Paź, 2010 21:01, w całości zmieniany 1 raz
qbert jeżeli każdy tak będzie myślał to na pewno nic z tego nie wyjdzie Trzeba być optymistą, szansa jest nawet spora, gdyż jak już pisałem nie jestem jedyny który tęskni za upadłym (może już niedługo) klimatem bydzi. Będzie kilka osób na serwerze, wejdą nowi, starzy gracze zobaczą, że coś się dzieje i również wejdą, według mnie ma to nawet spore szanse powodzenia tym bardziej, że większość starej ekipy ma siebie w znajomych na steamie no i mamy nasze forum
Ostatnio zmieniony przez an4k1n_skyw4lk3r Pią 15 Paź, 2010 17:43, w całości zmieniany 1 raz
bamc sam pisałeś w temacie "Czy wrócą kiedyś te czasy...", że to nie tylko kwestia serwera ale i nas samych więc zapraszam na bydzie ^^ dzisiaj grałem, parę osób było, nie było żadnych problemów.