asult_upc jesdt bardzo dobra mapka,ale jesli chodzi o podstawowa wersje to jest troszke lipna bo CT nie ma szans...ale UPC jest wyczes. I nie wykorzystywac bledu....ktory jest w tej mapie.... bo beda kicki lub bany na godzine... bo mnie to wpienia jak cale tego tylko sie "podnieca" tym bledem ze chodza po najwyzszym dachu...
Proponuje wsadzic ta mapke na serwer ... ale jak ktos bedzie wykorzystywal ten blad to odrazu kick..
Ja też jestem za wsadzeniem assaulta_upc do mapcycla bydzi ! ... no i ja bym też dał jakąś mapkę aim_ lub fy_ ... np. Iceworld lub dinoiceworld ... wiem, że to TP ale możnaby dać się wyżyć wszystkim co nie lubią taktyki ... i raszerom ...
_________________ Zawsze ktoś pobiegnie w prawo...
Ja też jestem za wsadzeniem assaulta_upc do mapcycla bydzi ! ... no i ja bym też dał jakąś mapkę aim_ lub fy_ ... np. Iceworld lub dinoiceworld ... wiem, że to TP ale możnaby dać się wyżyć wszystkim co nie lubią taktyki ... i raszerom ...
ja sobie nie wyobrażam 16 typa/kobietek na iceworld ... pozatym to nie jest mapa Tp i sie nie przyjmie to chyba na tyle
btw. gdzie ten błąd
_________________ nie ma ludzi postrzelonych ... są tylko źle trafieni
A ja natrafiłem na mapkę de_sunny (mam ją z cs.pl ) i po wstępnych oględzinach muszę powqiedzieć, że bardzo fajna mapka! Może by ją tak wstawić do mapcycla jakaś odmiana po tych wszystkich ponurych mapach ... co wy na to ?
btw.:
Cytat:
CS Fusion :: forum Strona Główna -> CS Fusion :: bydzia ][ TP VAC by telsten.com - Skargi, wnioski, propozycje -> Proźby i propozycje -> Mapcyl
Czy nie powinno być proŚby
_________________ Zawsze ktoś pobiegnie w prawo...
shchota ma racje przydało by sie pare nowych mapek, bo te co już są w mapcyklu to już się nudzą, d2, aztec, d1, nuke, prodigy, office, militia, train i koniec. Moim zdaniem przydało by się pare nowych mapek, może też być jedna mapa fy_iceworld.