njapier to trzeba sie uczysc nagrywac demko....no chyba ze miales takie chaxy, ze nie nagraywa dzwieku ... nic na Kodika nie ma...a tak w sumie to Ty zaczeles to wszystko
popieram
Ostatnio zmieniony przez kodik Pon 27 Gru, 2004 18:01, w całości zmieniany 1 raz
Tylko, jak by nie raszował to po co bym składał skarge? Bo ja nie wiem po co? a z tego co kodik wyzywał to tak: "idź idź na forum, bo nie zdążysz" , "idź na forum, bo mama Cię zbije" itp.
"idź idź na forum, bo nie zdążysz" , "idź na forum, bo mama Cię zbije" itp.
bujna masz wyobraznie pisalem ( mowilem ) "idz na forum napisz skarge a nie mi tu placzesz ja gram idz napisz idz " bo mi sie twojego sapania nie chcialo sluchac ! a po co pisales jak nie rashowalem to twoja slodka tajemnica!
heh... powiem wam chłopaki spokojnie były święta niedługo sylwester a wy się tutaj kłócicie. Lubie was oboje i nie chcę żeby był jakiś konflikt pomiędzy wami dlatego więc przeproście się i dalej gierać gierać i gierać
heh... powiem wam chłopaki spokojnie były święta niedługo sylwester a wy się tutaj kłócicie. Lubie was oboje i nie chcę żeby był jakiś konflikt pomiędzy wami dlatego więc przeproście się i dalej gierać gierać i gierać
ja mam ta skarge gdzis ... wiem swoje .. mam zasady gram dlugo i jakos nigdy nikt nie mowil ze rashuje ... a ten przyszedl nowy i juz cos se wymysla .. chcesz sie odstresowac ze Ci admina nie dali?