Powiem Ci tyle:
Jako h@ storzyliśmy ten serwer, konfigurowaliśmy go i cały czas sie nim zajmujemy, banujemy, rozpatrujemy prozby itp itd. Wiec chyba ponad zwykłego gracza i admina należy nam sie coś. Tymbardziej ze zaden z H@ specialnie nie zabija a jesli tego nie robi specialnie a ty zawsze i tak wybaczasz, to w czym problem.
Ciesz się ze jest ATAC bo mogło by go nie być i mordowali by cie wszyscy do okoła z Twojego teamu. A tak na całą społeczność serwera masz 5 osób z immunitetem i jak widać po działaniu tych 2 serwerów są to ludzie odpowiedzialni wiec daj juz se luz i nie szukaj zemsty lub satysfakcji ze mozesz ukarać h@ serwera za TK. A jak ta czy powyższa argumentacja nie działa to Ci zdradze tajemnice. Poprostu wreszcie na de_dust2 jak celuje z awp w Terro na brame to nie zabija mnie atac jak trafie przypadkowo swojego. Pasuje? OMG nie masz innych problemów tylko szukać krwi h@?
Niedemokratycznie to bedzie jak wszyscy bedą mieli immunitet a ty nie
Wysłany: Sob 01 Sty, 2005 13:05
l3jm4 napisał/a:
brat mnieeeeeee upill spirytusem
bueheheheh pozdrow Macka odemnie, widze ze zaczal powaznie podchodzic do edukacji mlodszego brata
.:Solid_Snake:. napisał/a:
Jako h@ storzyliśmy ten serwer, konfigurowaliśmy go i cały czas sie nim zajmujemy, banujemy, rozpatrujemy prozby itp itd. Wiec chyba ponad zwykłego gracza i admina należy nam sie coś.
z tego tez sie posmialem, ludzie utyskuja na rzad, sejm a jak maja troche wladzy to to samo robia, tylko na taka skale na jaka dana osobe stac
z tego tez sie posmialem, ludzie utyskuja na rzad, sejm a jak maja troche wladzy to to samo robia, tylko na taka skale na jaka dana osobe stac
Możesz mi powiedzieć o co Ci chodzi? Czy my kogoś z czegoś okradamy tak jak robią w sejmie? Czy zabijamy kogoś celowo a pozniej smiejemy się "hahaha nic mi nie mozesz zrobić a ja cie znów zabije"? Czy pieniadze podatników rozkradamy? Wiec o co biega? Nie porównuj mnie do złodziei z sejmu bo mi sie to zbytnio nie widzi.
Wysłany: Sob 01 Sty, 2005 13:37
nacisk byl na cos innego, wiec sie powtorze
.:Solid_Snake:. napisał/a:
Jako h@ storzyliśmy ten serwer, konfigurowaliśmy go i cały czas sie nim zajmujemy, banujemy, rozpatrujemy prozby itp itd. Wiec chyba ponad zwykłego gracza i admina należy nam sie coś.
masz H@, masz flagi, masz dobrze zarzadzac serwerem itp sprawy, ale nie jestes swieta krowa, czyli jezeli popelnisz blad, nawet nie zamierzony to za niego odpowiadasz i jak cos to odlatujesz na rakiecie - o to mi chodzilo ale widocznie powinienem wczesniej to dokladniej opisac
tu chodzi o co innego, co przynajmniej ja często stosuje, jak widze raszera, do którego nic nie dociera,mówie, pisze, a on dalej swoje, to żeby nie przerywać gry to poprostu go rozwalam , krótko, szybko i na temat, oczywiście zasem kogoś zdarzy mi sie postrzelić niechcący, ale to już inna piosenka
apropo, wczoraj jak grałem w nocy tego samego gościa z awm postrzeliłem 2 razy w tym samym miejscu bo myślałem, że to wróg
_________________ Life is a sorrow... it's sad, so sad...
Zawsze było, że h@ ma immunitet, pozatym rakieta sama w sobie jest przeznaczona dla ludzi, którzy zabijają celowoz czystej złośliwości. Nam sie to nigdy nie zdarza, a od ciąglego patrzenia na forum, czy konsole to nie dość ze sie oczy psują to i mniej sie gra, jak mniej sie gra - spada skill, koncentracja itp itd. Dlatego jesteśmy bardziej podatni na błedy mimo ze i tak ich mało robimy. Pozatym mając immunitet jak ktoś raszuje mozna mu poprostu strzelić heada nie wchodząc do amx_menu. Jest to pewna wygoda, która się chociaż w postaci flagi immunitetu należy h@.