CS bydzia :: www.cs.telsten.com Strona Główna  
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
prosba o adma
Autor Wiadomość
Ronin

Wysłany: Wto 25 Sty, 2005 20:56   

Nic mi nie zrobiłes , tylko dziwnie grasz !! Poprostu pare razy zdazyło mi się ciebie obserwować, jesteś grzeczny , kulturalny, pod tym względem nie mam nic do zarzucenia :lol: :lol: :lol: :lol: Tylko ze czasami zamiast grac włazisz do kąta i chyba kanapki wcinasz bo nie grasz :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

tiop

Wysłany: Wto 25 Sty, 2005 21:32   

o lol 16 lat !! ja myslalem ze ty stary pryk jestes :hahaha: po glosie to ze 30 bym Ci dal :P . A czy jestem za to niewiem niewiem, ten brak kultury (bekanie) jak sie oduczysz to moze :lol: , chociaz dzisiaj godzine temu byles chyba jedyną osobą na servie w ct ktora nie raszowala :) , musialem na spekcie siedziec zeby dopilnowac i nic nie pogralem ;[ , ale coz takie zycie

sidney

Wysłany: Wto 25 Sty, 2005 21:44   

Cytat:
o lol 16 lat ja myslalem ze ty stary pryk jestes po glosie to ze 30 bym Ci dal

Duzo osob z serwa mi to mówi :D A co do bekania to juz niebekam celowo, a jak mi sie wymsknie to przepraszam :P :D ;]

PS. Czasami jak cos wcinam to stane na chwilke w kacie, ale chyba niezdarza mi sie to zbyt czesto :mrgreen:

ToFik
[Usunięty]

Wysłany: Wto 25 Sty, 2005 22:01   

makatai napisał/a:
Ja nie twierdze ze on łamie zasady, tylko dziwnie się zachowuje na serwerze, z drugiej strony myslę ze jest dużo adminów i po co produkować następnego ?? ??

To po co Ty tez zlozyles prosbe o adma na Bydzi??
Moze boisz sie, ze ktos inny dostanie a Ty nie n/c za ta wypowiedz

el.GrinGo^
[Usunięty]

Wysłany: Wto 25 Sty, 2005 22:03   

na nie
osobiście nie mam nic do ciebie, ale wydaje mi się że serwer powinien zwrócic uwagę na jakość wykonywania pracy przez adnima, a nie na ich ilość, a tych jest wystarczająco dużo.

Myśle że stosunkowo żadko zdaża się że na serwie nie ma żadnego @, więc nie ma co panikować, chyba że kwestionujesz prace kolegów i stwierdzasz że mimo ich obecności na serwie, panuje nieład i łamanie zasad :E ?? !!

n/c

sidney

Wysłany: Wto 25 Sty, 2005 22:11   

Nie nie nic takiego niesugeruje Gringo :D Ale w ostatnim czasie coraz czesciej na serwie niema adma (zwlaszcza z rana), a wierzcie mi - taka gra jest wkurzajaca ;/

kodik

Wysłany: Śro 26 Sty, 2005 06:43   

jestem na tak

znam go osobiscie duzo gra ... i czesto pisze mi smsy ze rashuja lun cziter zeby wszedl i pozadek zrobil..

Neb ja tez bede dawał mu slay za gwzidanie bekanie :D

sokol

Wysłany: Śro 26 Sty, 2005 13:21   

makatai nagram Tobie twoje demo i razem sie posmiejemy :hahaha: :hahaha: :hahaha:

ritarded l.

Klan: FTS
Dodatkowy Nick: VorteX^^
Wysłany: Czw 27 Sty, 2005 19:51   

lol 16 lat ja sadzilem ze kolo 30 :D
wogole to jestem na tak jak nie bedziesz bekau :P

a co do admow ni niestety zwykle jak gram a czesto widze sidneja, nie ma zadnego adma a tym bardziej TP> mnie ten argument przekonuje w 2000% (jak kogos nie w pelni to pare % pozycze :P )

:E

*G*

Wysłany: Sob 29 Sty, 2005 14:22   

jestem na TAK :)
Sidney przewaznie umie sie zachowac :) jest milusi pilnuje porzadku :D i w ogole :D :) nadalby sie na adma :) dacie mu szanse :D hihi :* :* :* pzdr :]

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi