Nic mi nie zrobiłes , tylko dziwnie grasz Poprostu pare razy zdazyło mi się ciebie obserwować, jesteś grzeczny , kulturalny, pod tym względem nie mam nic do zarzucenia Tylko ze czasami zamiast grac włazisz do kąta i chyba kanapki wcinasz bo nie grasz
o lol 16 lat ja myslalem ze ty stary pryk jestes po glosie to ze 30 bym Ci dal . A czy jestem za to niewiem niewiem, ten brak kultury (bekanie) jak sie oduczysz to moze , chociaz dzisiaj godzine temu byles chyba jedyną osobą na servie w ct ktora nie raszowala , musialem na spekcie siedziec zeby dopilnowac i nic nie pogralem , ale coz takie zycie
o lol 16 lat ja myslalem ze ty stary pryk jestes po glosie to ze 30 bym Ci dal
Duzo osob z serwa mi to mówi A co do bekania to juz niebekam celowo, a jak mi sie wymsknie to przepraszam
PS. Czasami jak cos wcinam to stane na chwilke w kacie, ale chyba niezdarza mi sie to zbyt czesto
Wysłany: Wto 25 Sty, 2005 22:01
makatai napisał/a:
Ja nie twierdze ze on łamie zasady, tylko dziwnie się zachowuje na serwerze, z drugiej strony myslę ze jest dużo adminów i po co produkować następnego ??
To po co Ty tez zlozyles prosbe o adma na Bydzi??
Moze boisz sie, ze ktos inny dostanie a Ty nie n/c za ta wypowiedz
el.GrinGo^ [Usunięty]
Wysłany: Wto 25 Sty, 2005 22:03
na nie
osobiście nie mam nic do ciebie, ale wydaje mi się że serwer powinien zwrócic uwagę na jakość wykonywania pracy przez adnima, a nie na ich ilość, a tych jest wystarczająco dużo.
Myśle że stosunkowo żadko zdaża się że na serwie nie ma żadnego @, więc nie ma co panikować, chyba że kwestionujesz prace kolegów i stwierdzasz że mimo ich obecności na serwie, panuje nieład i łamanie zasad
Nie nie nic takiego niesugeruje Gringo Ale w ostatnim czasie coraz czesciej na serwie niema adma (zwlaszcza z rana), a wierzcie mi - taka gra jest wkurzajaca ;/
lol 16 lat ja sadzilem ze kolo 30
wogole to jestem na tak jak nie bedziesz bekau
a co do admow ni niestety zwykle jak gram a czesto widze sidneja, nie ma zadnego adma a tym bardziej TP> mnie ten argument przekonuje w 2000% (jak kogos nie w pelni to pare % pozycze )