EE... no niewiem, jakoś Masera niewidziałem na serq... (może to przez to, że ostatnio mało gram) Ale co tam! Mnie posłaliście na drzewo jak przyszedłem na forum i poprosiłem o admina :D:D:D
Wysłany: Pon 07 Lut, 2005 21:56 Re: odpowiedz co do Kolesia i nie tylko :)
Maser napisał/a:
Moim zdaniem gralismy razem na serwerach dosc czesto ( z ciachem tez mi sie zdarzalo ale to tylko na marginesie) A reakcja graczy Koles byla wrecz przeciwna. Co do Jatokora to przyznaje mu racje ze nie udzielam sie zbytnio na forum lecz mam zamiar to zmienic po prostu nie wiedzialem ze admin musi byc i tu zaangazowany. dzienki za kazda odpowiedz
widziales jak ludzie reaguja na to ze chesz byc adminem pamietasz co dzisiaj bylo zaczeli sie smiac to po 1
po 2 nie pamietam cie - bez obrazy ale jakos w takim razie nie wyrozniasz sie na servie
po 3 jak syszles opini ludzi na servie prze micra i pisane to chyba wiesz o czy mmowie
_________________ Gość Przeczytaj poniższy regulamin
Gość Po 1 To ja jestem mastą cs'a
Gość Po 2 To jak nie jestem to lookaj ptk1
Gość Po 3 Uwazaj jestem za toba i trzymam nóz
Gość Po 4 Jak juz przeczytales ten regulamin to wróc do ptk 1
eee a czy ja nie moge powiedziec tego co mysle?? powiedzialem prawde ....
_________________ Gość Przeczytaj poniższy regulamin
Gość Po 1 To ja jestem mastą cs'a
Gość Po 2 To jak nie jestem to lookaj ptk1
Gość Po 3 Uwazaj jestem za toba i trzymam nóz
Gość Po 4 Jak juz przeczytales ten regulamin to wróc do ptk 1
wedlug mnie zeby dostac admina trzeba sie udzielac na forum a u Ciebie po zarejestrowaniu , zalogowaniu pierwsza rzecza ktora zrobiles bylo napisanie prosby nie popieram tego....
[ Dodano: Sob 19 Lut, 2005 10:21 ]
ale ... ale umowa ... <joke> co do Ciebie to wiem ze jestes kulturalny nie rashujesz itp & itd ale chyba za szybko **