CS bydzia :: www.cs.telsten.com Strona Główna  
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
prosba o admina dla VorteX ^^'a
Autor Wiadomość
sidney

Wysłany: Pią 11 Lut, 2005 12:44   

jak najbardziej na tak :) vortex to wporzo koles i chyba sprawdzilby sie jako admin :D

Yelonek

Wysłany: Pią 11 Lut, 2005 12:53   

Ja też jestem za Vortexem (rodzinę trzeba wspierać, nie? :D )
Po za tym wiem że na wyższych stołkach facet jest w miarę poważny i nie będzie dawał slapów podczas rozbrajania bomby :chytrus: oraz całkiem sensownie utrzyma demokrację (jaaaasne :D :D:D:D)

[3,50zł się należy :D ]

NEb.

Wysłany: Pią 11 Lut, 2005 12:53   

jasQ napisał/a:
NEB przypomnij kolega jak ty prosiłes o adma :P :D

jasQ to bylo na poczatku serva Bydzi i wtedy bylo naprawde malo adminow... wiec sie nie czepiaj x]

ciasteczkowy

Klan: PI 3.14
Wysłany: Pią 11 Lut, 2005 13:15   

Cytat:
wieszkosc adminow siedzi na sulku i nie ma nikogo na bydzi a jak juz sa to sa 2-3

Więc ja ci to postaram się wytłumaczyć :
1) nie wszyscy admini z sulka mają admina na bydzi jest nas tylko kilku , więc próbujemy być tu i tu ale my mamy 2 serwery do pilnowania .
2) żaden z adminów Bydzi (nowych) nie ma admina na sulku tak więc nie możesz pisać że większość adminów jest na sulku bo tamci są zwykłymi graczami na sulechowie
3) jest makatai w godzinach rannych i jak coś pisać do niego (sam tak napisał w prośbie o admina że gra w godzinach rannych) ponieważ prowadzi kafejke.

bukers

Wysłany: Pią 11 Lut, 2005 13:23   

NEb. napisał/a:
jasQ napisał/a:
NEB przypomnij kolega jak ty prosiłes o adma :P :D

jasQ to bylo na poczatku serva Bydzi i wtedy bylo naprawde malo adminow... wiec sie nie czepiaj x]

jA SIE nie czepaim :mrgreen:
Tak dla "JaJ" to napisałem :cfaniak:

KoLeS

Wysłany: Pią 11 Lut, 2005 16:08   

ciasteczkowy napisał/a:
Cytat:
wieszkosc adminow siedzi na sulku i nie ma nikogo na bydzi a jak juz sa to sa 2-3

Więc ja ci to postaram się wytłumaczyć :
1) nie wszyscy admini z sulka mają admina na bydzi jest nas tylko kilku , więc próbujemy być tu i tu ale my mamy 2 serwery do pilnowania .
2) żaden z adminów Bydzi (nowych) nie ma admina na sulku tak więc nie możesz pisać że większość adminów jest na sulku bo tamci są zwykłymi graczami na sulechowie
3) jest makatai w godzinach rannych i jak coś pisać do niego (sam tak napisał w prośbie o admina że gra w godzinach rannych) ponieważ prowadzi kafejke.

czasem wejdz na server pod innym nickiem i popatrz czesto leca teksty o nie ma adminow no to looz raszujemy albo dobra to admin polazl kampimy ...
takie teksty sa caly czas a adminow na bydzi wielu nie ma ostanio przez tydzien nie grlaem wiec nie mowie o ostnim tygodniu ale o zeszlym miesiacu ... jak jest juz jakis admin to na ogol 2 albo 3 ja czesto gram to upominam ludzi ze to server tp i rasze sa zakazane i mozna dostac za to bana to zaraz leca teksty "zamnknij kur ry " pozatym ciagle wyzwiska na servie gracze sie kluca i jeden do 2 odnosci sie lekko mowiac niegrzecznie
Gość Po 3 Uwazaj jestem za toba i trzymam nóz !!
Gość Po 4 Jak juz przeczytales ten regulamin to wróc do ptk 1 !!

kodik

Wysłany: Pią 11 Lut, 2005 16:47   

jestem na nie .. bo.. jakos nie moge sie z toba zkumac... jakos mi nie pasujesz co nie znaczy ze cos robisz zle ( poporstu ot jest moje zdanie i mam nadzieje ze je zrozumiesz... ) i nie jest dla mnie argumentacja "nie ma admina jak ja jestem".. podwazasz prace i wypelnianie obowiazkow naszych adminow?

Ronin

Wysłany: Pią 11 Lut, 2005 17:13   

spoko, rano bywam i tu i tu , z rana wole na bydzie zagladac bo na Sulku ping koszmarny jest ;( ;( ;( ;( ;( ;(

ritarded l.

Klan: FTS
Dodatkowy Nick: VorteX^^
Wysłany: Pią 11 Lut, 2005 20:25   

k0d!k' napisał/a:
jestem na nie .. bo.. jakos nie moge sie z toba zkumac... jakos mi nie pasujesz co nie znaczy ze cos robisz zle ( poporstu ot jest moje zdanie i mam nadzieje ze je zrozumiesz... )

spoko to przeciez pisze sie swoje opinie...

Cytat:
nie jest dla mnie argumentacja "nie ma admina jak ja jestem".. podwazasz prace i wypelnianie obowiazkow naszych adminow?

podwazam jedynie niewielka czestotliwosc wystepowania czegos takiego jak admin w godzinach niepopularnych :) a makataja czesto widze ale nie zawsze.

ofkoz adm to tez wygoda od niepisania do innych admow na gg zeby weszli i zrobili porzadek wiec przemysl to.

nowik
Webmaster

Klan: Czasami ogladam
Wysłany: Pią 11 Lut, 2005 22:10   

jestem na tak, przestrzega regulaminu i innym również mówi żeby to robili :D

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi