CS bydzia :: www.cs.telsten.com Strona Główna  
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Prosba o admina
Autor Wiadomość
RastamaN
[Usunięty]

Wysłany: Pon 11 Kwi, 2005 08:53   

;] osz ty dorosla bestyjo ;] porzycz 250zł :P bo mi trza...!! about admin... obojetne... :faja:

lnk

Wysłany: Pon 11 Kwi, 2005 20:50   

kaczan zauwazylem ze za kazda (prawie) prosbe o adma zawsze jestes na nie :x

ciasteczkowy

Klan: PI 3.14
Wysłany: Pon 11 Kwi, 2005 20:56   

Żeczywiście mało grasz ale dobrze adminujesz jestem na tak
nie odwala mu jaki innym po dostaniu admina ,do każdego podchodzi indiwidualnie nie ma z nim problemów ani skarg od graczy no i co najważniejsze ma już duże doświadczenie w adminowaniu .

Dzejms

Klan: oglądam w TV
Dodatkowy Nick: DzejmsBlond
Wysłany: Wto 12 Kwi, 2005 10:23   

Jeśli chodzi o prośbę to jest mi to obojętne.
Piszę ten post z innego powodu. Zauważyłem, że średnio raz w tygodniu pojawia się post z prośbą o admina. Klient trochę pogra i już dawaj na forum pisać prośbę. Więc pytam: Dlaczego Wam tak na tym zależy aby rządzić innymi. Gracze zastanówcie się zanim złożycie prośbę. Przecież to są obowiązki wynikające z regulaminu, a nie tylko radocha w stylu "JA MAM ADMINA". Ciekawe ilu z tych proszących czytało DOKŁADNIE regulamin adminów. Przecież BYCIE KIMŚ zobowiązuje, i nie wierzę żebyście mogli (wszyscy proszący) "dużo grać" co zaleca regulamin. Czy może zachciewa się wam polityki. Obserwując dzisiejszą scenę polityczną, która polega na dążeniu do rządzenia innymi, a nie uszczęśliwianiu innych, wydaje mi się, że tu jest podobnie. Ważne jest stanowisko i władza nad innymi. Jeśli macie takie ciągoty to zapiszcie się do jakiejś partii a nie nabijajcie tu postów. Ja od pięciu miesięcy pykam w CS-a prawie codziennie i jakoś mnie nie ciągnie do adminowania, chociaż z racji wieku i zajmowanego obecnie stanowiska w pracy może bym się nadawał. Tylko, że ja wiem jaka to jest odpowiedzialność być odpowiedzialnym za coś lub kogoś. Tak, że gracze zastanówcie się nad tym co napisałem. Jeśli nie w tym miejscu to przepraszam, ale tak mnie jakoś naszło. Narka.

Przepraszam ale przenoszę post tu http://forum.cs-fusion.pl...?t=3187&start=0 , bo to jednak nie to miejsce. Sorki. :mrgreen:

Ostatnio zmieniony przez Dzejms Wto 12 Kwi, 2005 17:14, w całości zmieniany 1 raz  

ritarded l.

Klan: FTS
Dodatkowy Nick: VorteX^^
Wysłany: Wto 12 Kwi, 2005 11:39   

ofkoz prawda co napisales

ale zauwaz ze ten serw wymaga pewnych reful gry ktore nie wszystkim gosciom odpowiadaja.
po to jest potrzebny admin. sam sie stresowalem jak mowilem innym zeby nie raszowali. zerknij na motywacje prosb :)

Dzejms

Klan: oglądam w TV
Dodatkowy Nick: DzejmsBlond
Wysłany: Wto 12 Kwi, 2005 12:56   

Nie neguję funkcji admina.

sokol

Wysłany: Wto 12 Kwi, 2005 14:07   

lonek napisał/a:
kaczan zauwazylem ze za kazda (prawie) prosbe o adma zawsze jestes na nie :x

kazdy ma wlasna opinie co do danej osoby...

PoPoLuPo

Wysłany: Wto 12 Kwi, 2005 21:19   

007 napisał/a:
Jeśli chodzi o prośbę to jest mi to obojętne.
Piszę ten post z innego powodu. Zauważyłem, że średnio raz w tygodniu pojawia się post z prośbą o admina. Klient trochę pogra i już dawaj na forum pisać prośbę. Więc pytam: Dlaczego Wam tak na tym zależy aby rządzić innymi. Gracze zastanówcie się zanim złożycie prośbę. Przecież to są obowiązki wynikające z regulaminu, a nie tylko radocha w stylu "JA MAM ADMINA". Ciekawe ilu z tych proszących czytało DOKŁADNIE regulamin adminów. Przecież BYCIE KIMŚ zobowiązuje, i nie wierzę żebyście mogli (wszyscy proszący) "dużo grać" co zaleca regulamin. Czy może zachciewa się wam polityki. Obserwując dzisiejszą scenę polityczną, która polega na dążeniu do rządzenia innymi, a nie uszczęśliwianiu innych, wydaje mi się, że tu jest podobnie. Ważne jest stanowisko i władza nad innymi. Jeśli macie takie ciągoty to zapiszcie się do jakiejś partii a nie nabijajcie tu postów. Ja od pięciu miesięcy pykam w CS-a prawie codziennie i jakoś mnie nie ciągnie do adminowania, chociaż z racji wieku i zajmowanego obecnie stanowiska w pracy może bym się nadawał. Tylko, że ja wiem jaka to jest odpowiedzialność być odpowiedzialnym za coś lub kogoś. Tak, że gracze zastanówcie się nad tym co napisałem. Jeśli nie w tym miejscu to przepraszam, ale tak mnie jakoś naszło. Narka.

Przepraszam ale przenoszę post tu http://forum.cs-fusion.pl...?t=3187&start=0 , bo to jednak nie to miejsce. Sorki. :mrgreen:

wiesz 007 to niechodzi o wladze bynajmniej mi ale to niewazne takie pytannie czy jakis gracz ma zastrzezenia do mojego adminowania czy ktos zauwazyl ze wywyszszalem sie bo jestem adminem czy majac admina ci ktory mnie znali jak go niemialem czy zmienilem sie z tego powodu ?? czekam na odpowiedzi pozdro

*G*

Wysłany: Wto 12 Kwi, 2005 21:29   

niee... jestes dobry Popcio :*

PoPoLuPo

Wysłany: Wto 12 Kwi, 2005 22:28   

Gwiazdeczko wierz ze cie kocham :* :*:*

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi