0potek - jak bym tak kazdego wyzywac jak mi wejdze pod celownik... to juz bym dawno dostal bana na wszystkich polskich serwerach. Wiec bana napewno bedziesz mial ... jka dla mnie to mogl by byc na jakies 3-4 tygodznie zebys zrozumial to...bo teksty ze odrazy to zaczailes to ja nie wiezrze
sorry ale pół servera tak sie odzywa a jak zawsze ja musze dostac kare ludzie odbanujcei mi chociaz sulka albo bydzie niech mam bana tylko na 1 servie prosz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
_________________ I'll move to Paris, shoot some heroin and f*ck with the stars.
GDZIE?! JAK?! Podaj przykłady, sprawdzimy w logach i też będą ukarani... więc pls, nie broń się takimi tekstami.
nappy od kiedy masz dostęp do logów serwerów?
bez przesady solid bo zachowujesz sie jakbys tylko ty mial dostep.... ;o Nie musi miec , pisze tylko to co powinninen miec Potek by mogl kogos oskrazyc
A mi chodzi o to zeby ludzi w bład nie wprowadzać. Diabeł tkwi w szczegółach czyli małych rzeczach. Tu się fakt przekreci, tam sie przekreci i sie dezorientacja zrobi. Dałem sprostowanie od co. No i nie mam tylko ja. Ma jeszcze USX, patt, Cheetach i Liq .