CS bydzia :: www.cs.telsten.com Strona Główna  
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Prośba o admina // h4x
Autor Wiadomość
shch0ta

Wysłany: Pią 08 Lip, 2005 09:11   

Za ogół to u mnie: TAK

Ale moim zdaniem duży plus dla niego za to że napisał że zdarza mu się przeklinać w prośbie o admina ... kto znajdzie mi podobną prośbę?

ritarded l.

Klan: FTS
Dodatkowy Nick: VorteX^^
Wysłany: Pią 08 Lip, 2005 10:30   

hax, czyli powiadasz ze to widzenie przez sciany to blad grafiki i tak miales od sciagniecia stima? :hahaha: a celownik ci dziwnie lata bo po setce jestes? :E

crz^^

Wysłany: Pią 08 Lip, 2005 10:54   

VorteX^^ napisał/a:
hax, czyli powiadasz ze to widzenie przez sciany to blad grafiki i tak miales od sciagniecia stima? :hahaha: a celownik ci dziwnie lata bo po setce jestes? :E

Nie moja wina że sciany są zrobione ze szkła, o tym pisz do valve, natomiast co do celowniak to każdemu się zdaża ja mam akurat Parkinsona. :rotfl:

patterson

Wysłany: Pią 08 Lip, 2005 11:01   

nein

K@Cz@N
[Usunięty]

Wysłany: Pią 08 Lip, 2005 11:02   

DzejmsBlond 'oo7' napisał/a:
Admin nie przeklina. Nie mogą ponosić go nerwy. Ma co najmniej w 90% nieskazitelną opinię. Widziałem, że gra na serwerze. W/g mnie udział admina na forum powienen być może nie bardzo duży, ale napewno zauważalny. Czyli jeszcze musisz poczekać i udowodnić, że jest inaczej. = NIE :(

Zgadzam sie z ta opinia oraz z tego co pamietam (czasami gra na sulku) to byly z nim male problemy.
Yelon - chcialbym zauwazyc, ze jak ktos raszuje nagminie 2 sekund przed czase i po ostrzezeniu juz sie poprawia (bo widzi, ze admin jest) to ja juz za 2 razem dal bym mu kicka..bowiem czasami ludzie niezle "pluja" sie to takie raszyki... wiec trzeba byc rygorystycznym, a nie naginac zasady.

crz^^

Wysłany: Pią 08 Lip, 2005 11:26   

[quote="K@Cz@N"]
Zgadzam sie z ta opinia oraz z tego co pamietam (czasami gra na sulku) to byly z nim male problemy.quote]
Nawet wiem o co Ci chodzi K@Cz@N i dokładnie pamiętam tą sytuacje, chodziło o to, że po wypiciu paru piwek wróciłem do domu i chciałem sobie pograć, na de_cpl_mill byłem w CT w teamie był jeszcze ciastek a w terro Lupo, potem wszedłeś Ty, fakt gadałem do mica i spiewałem, ale to nikomu nie porzeszkadzało tak jak puszczanie przez kogoś muzyki, wszedłeś ty dostałem kicka, fakt zgadzam się słusznie mogło Ci to przeszkadzać moja wina, wszedłem na serwer ponownie, poszłem do terro i odrazu na początku nowej rundy dało autobalance i przeniosło mnie do CT, ja w tym momencie powiedziałem tak cytuje "o znów mnie przeniosło do CT" i nie zdążyłem się ruszyć i BAN. Nie wiem na ile był ten ban i mało mnie to interesowało, skarg nie wnosiłme na Ciebie, bo po co?

Co do tego co powiedział Yelonek, że raszowałem możliwe, że 2-3 sec przed czasem możliwe, tylko nie raz tak było ja wbiegam za strefe raszu ktoś krzyczy nie raszuj odpowiadam "został 1" i koniec akcji, lub też zapamiętał taką sytuacje, że minimalnie przekroszyłem linie aby podnieść broń którą wywalczyłem na ECO, po podniesieniu automatycznie wycofałem się i biegłem w inno miejsce.
pzdr.

patterson

Wysłany: Pią 08 Lip, 2005 11:37   

Nie ma litości, admin nie moze dopuszczac czegoś takiego a stosowac samemu to juz w ogóle odpada.Jak broń jest za strefą to nie ma wytłumaczenia "ja po broń" rasz jest rasz, czy on jest za fragiem czy bronią jest niedopuszczalny.
Ostatnio zmieniony przez patterson Pią 08 Lip, 2005 11:39, w całości zmieniany 1 raz  

_rOsO_

Wysłany: Pią 08 Lip, 2005 11:38   

No właśnie strefa to strefa, mur Berliński pamiętasz :) Wychylali się i kula, ba tam to wystarczyło się zblizyć...

kodik

Wysłany: Pią 08 Lip, 2005 11:50   

_rOsO_ napisał/a:
No właśnie strefa to strefa, mur Berliński pamiętasz :) Wychylali się i kula, ba tam to wystarczyło się zblizyć...

niektórym udawało sie przejsc

patterson

Wysłany: Pią 08 Lip, 2005 11:57   

I teraz sie udaje niektórym przekroczyc, co nie znaczy, ze mamy przestać strzelać ;)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi