u mnie siec dzialala jeszcze nie dawno ale jak zaczeli kombinowac to caly lan ograniczyl sie do jednego routera w bloku i to przy jakis smiesznych problemach moge wyslac plik .
Kiedy mialem wewnetrzne ip (ok miesiac temu) to o cs'sie moglem zapomniec na necie ale za to na lanie dzialal bardzo fajnie pozniej zazczeli zewnetrzene ip instalowac i lan padl ,
pingi byly ponizej 100 i wogole bylo fajnie teraz bawia sie znowu w ulepszanie (juz kolo 2-3tygodni) i jak jestem na servie to coraz czesciej mam tak ze wyje... net i tak jakby mi sie gra zawiesila albo ping z 60 skacze do 3000 najgorzej mnie to wkurza i mam ochote ich roznesc tam w tym ng, kiedy gram sobie jakis meczyk (np esl) a tu nagle BĘC normalnie krew mnie zalewa...
uff... musialem sie komus wyzalic sorki ze padlo na was ale mama nie zrozumiala by mnie tak bo nie kuma zbytnio pc'tow
_________________ ''A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych, przez tych, którzy nie słyszeli muzyki. " F. Nietzshe.
Wysłany: Śro 28 Wrz, 2005 21:52 Re: skargi i zażalenia
psychic napisał/a:
Chcialbym zglosic iz w ostatnim czasie nie moge grac w kontera, poniewaz net mi na to nie pozwala bylo dobrze ale kolesie z netgate (ta smiezsna osiedlowa siec) zaczeli sie bawic i mysla ze im wszysztko wolno pomozcie mi prosze i przyjedzicie do klodzko z 'ami albo i innym ciezkimi przedmiotami i odwiedzimy razem ng (netgate)... trzeba nauczyc panow troche kultury i kulturalnie z nimi porozmawiac. Mysle ze razem zdzialamy duzo wiecej niz ja sam w pojednynke...