CS bydzia :: www.cs.telsten.com Strona Główna  
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Wystarczy nam juz CPL'a !!

Czy jesteś za wprowadzeniem rundy o czaie trwania 2:00 min ??
Tak, jestam za wprowadzeniem
51%
 51%  [ 15 ]
Nie, 3:00 minuty jest OK i nie chce zmian
48%
 48%  [ 14 ]
Głosowań: 29
Wszystkich Głosów: 29

Autor Wiadomość
BABCIA

Wysłany: Pią 11 Lis, 2005 00:06   

to co ja biedna campa moge powiedzieć : jestem za

enc'us
[Usunięty]

Wysłany: Pią 11 Lis, 2005 00:09   

_rOsO_ napisał/a:
2 minuty spowodowały by pościg za fragiem plus zero pomyślunku nad jakąs fajną akcją w grze, a moim zdaniem nie o to chodzi w Counterze.

pozdrawiam

Buehuehueh a czy u nas teraz na serverze nie ma poscigu za fragiem. Przykladowy opis akcji
:hahaha:

Mapa: de_dust2
Druzyna: Terro

3...2...1....

3.03
3.02
3.01
3.00 - freezetime sie skaczyl wszyscy zaopatrzyli sie w ak-47
2.59 - z ust jednego graczy padaja slowa wszyscy na B
2.58 - 7 osob biegnie na tez zalosny bs, jedna zostaje chwilke na respie bo chce zobaczyc z awp ile osob z CT pojdzie na tego bs'a & a przyokazji nie chce pchac pupy i dusic sie w strugach smok'ow i fleszy w ciasnej trupiarni z kompanami i brac udzialu w orgie ktora zaraz sie wydazy :wow:
2.50 - z 8 osob w teamie pozostalo 3 - powod 2 CT do tej akcji pasuja mi najbardziej h4x i sokol wycieli prawie wszystkich uczestnikow startujacych w wyscigu szczurow
(h4x i sokol jezeli was urazilem napiszcie wtedy przeprawie, ale najbardziej mi pasujecie do tej akcji :) )
2.49 - na placu boju pozostali
enc - nie zdazyl jeszcze pomyslec co ma zrobic, a tu prawie caly team sie rozjechal
Player1 - sapiacy ze ma malo hp
Player2 - rowniez sapiacy bo nie wbiegl jeszcze do trupa bo dostal flesza niewiadomo od kogo
no i stado Milicjantow
2.40 - enc zabija pierwszego CT
2.32 - enc zabija drugiego CT
2.12 - enc zmierza w kierunku paczki pozostawionej w truparni
2.02 - enc dostaje kulke leb - powod nie bylo wsparcia ze strony terro, a dlaczego nie bylo wsparcia bo kazdy w pierwszych sekundach mapy spieszyl sie na bs.B jak na promocje do popularnego marketu ktorego nazwy nie podam bo byla to by reklama
W nastepnej rundzie pol teamu pruje sie do mnie czemu nie pobieglem z nimi...
Odpowiedz pozostawiam dla was

Podsumowujac u nas na servie i teraz jest poscig za fragiem podobne sytuacje zdarzaja sie na roznych mapach (nuke_inferno_prodek_itp). Zwykle u nas runda konczy sie gdy na zegarze 1.20-1.50.
U nas TP & TW to atak calego teamu razem w dane miejsce najczesciej na bs'a, ale zeby team sie rodzielil i zabezpieczyl droge na bs'a to juz chyba co poniektrzy nie pomysla.
A pomyslec nad akcja nie ma kiedy bo polowa osob sie juz rozbiegla
A co zrobic zeby na mapie nie zostal samotny jedziec ??
Nie pchac pupy tam gdzie nie trzeba i troche pomyslec.

A co do skrocenia czasu rundy ??

Ja jestem za, ale to rowniez niesie ze soba skrocenia czasu po ktorym mozna raszowac
Moim zdaniem jednak nie przejdzie bo spoczenstwo tego servera jest zbyt konserwatywne.

sokół

Wysłany: Pią 11 Lis, 2005 00:44   

_rOsO_ napisał/a:
Ja dałem na nie, jeśli ktoś nagminnie kampi czy cóś to odpowiednio go za to "nagradzam", 2 minuty spowodowały by pościg za fragiem plus zero pomyślunku nad jakąs fajną akcją w grze, a moim zdaniem nie o to chodzi w Counterze. Sid często denerwuje się jak jakiś samotny terro powoli idzie po pake sprawdzając każdy centymetr planszy, jesli ma zdązyć i robi to dla zwyciestwa drużyny to wg. mnie to jest oki. Biegać po Win mozna w UT czy Q. Takie moje zdanko, ale zaakceptue to większości, chociaż nie widzę żeby komuś strasznie to przeszkadzało ...

pozdrawiam

.I może nagradzasz kickiem/slayem osoby które robią CPL ale uwierz mi,większość adminów poprostu to olewa a jak nie olewa to reaguje po 2 minutach rundy.Jestem na TAK w sumie już 2 razy o tym pisałem ale jak zwykle każdy woli przykampic przy skrzynkach 2 minuty i ostatnią "ZAATAKOWAĆ" swoim stylem

_rOsO_ napisał/a:
Ja dałem na nie, jeśli ktoś nagminnie kampi czy cóś to odpowiednio go za to "nagradzam", 2 minuty spowodowały by pościg za fragiem plus zero pomyślunku nad jakąs fajną akcją w grze, a moim zdaniem nie o to chodzi w Counterze.

ahahah przeważnie każde rozgrywki lan/on line prowadzone są w systemie mr12/15 runda 1.45 gdzie można wykazac sie takim TP,TW i Taxami,że głowa mała.Więc te pościgi za fragiem plus zero pomyślunku fajną akcją w grze to czysta fikcja o_0 chyba że naprawde ludzie z IQ buta tak robią to przepraszam...

Może wkońcu przejżycie na oczy i zaczniecie votowac nad skroceniem rundy bo dzisiejszy poziom na serwie jest straszny szczegolnie jak graja ludzie bez mózgu.Przy rundzie 2.00 gra stanie sie żywsza,ciekawsza i przede wsztstkim bardziej ofensywna...pozdro [/quote]

_rOsO_

Wysłany: Pią 11 Lis, 2005 01:27   

Sokół ja nie uważam żeby na serwie grali ludzie bez mózgu...

Co do 1:45 to tak, ale jest to czas dla zgranych w jakikolwiek sposób drużyn. Napisałem, że jak zadecyduje większość to ja się przystosuje ale 2 min to jak dla mnie za mało. Bydzia 1 jest serwerem dla zabawy i jak widać po slotach ludziska to co się na niej dzieje lubią, jak komuś brak gazu i potrzebuje min czasu to niech sobie gra spary, mecze itd.

TUTAJ ludzie PRZYCHODZĄ się POBAWIĆ !!
2:30 jest chyba jeszcze do zniesienia, nie mi jednak o tym decydować...

psychic

Wysłany: Pią 11 Lis, 2005 02:44   

no tak jetsem za 2.30, dobry czas ;)
i wszyscy zyja w zgodzie :mrgreen:

Arhaix

Wysłany: Pią 11 Lis, 2005 03:12   

Za 2:30

siatkarz

Klan: urwisów
Wysłany: Pią 11 Lis, 2005 04:08   

za 2:30 :]

uwazaj bo moge przypadkiem Cie trafic

P-C P-K

Wysłany: Pią 11 Lis, 2005 13:43   

Przeciw.
A za nagminne CPLowanie bez celu (czyt. nie podążanie w strone c4) slay/kick/ban wedle uznania.

Jadę Szatańskim Czołgiem, Jadę Na Wojnę!

psychic

Wysłany: Pią 11 Lis, 2005 14:18   

P-C P-K napisał/a:
Przeciw.
A za nagminne CPLowanie bez celu (czyt. nie podążanie w strone c4) slay/kick/ban wedle uznania.

zauwaz, ze nie zawsze jest admin na servie ;)

_rOsO_

Wysłany: Pią 11 Lis, 2005 15:46   

psychic napisał/a:
P-C P-K napisał/a:
Przeciw.

zauwaz, ze nie zawsze jest admin na servie ;)

To co, że nie zawsze jest admin na serwie nawet 0:30 sek nie uchroni przez "złym" zachowaniem gracza.

Powiem tak: Czas nie ma wpływu na styl gry, to człowiek ma wpływ na to jak gra. Jak ktoś jest uparty to się skampi nawet przy 15 sek czasie gry :/

Lajf ist brutal & full off zasadzkas, wzajemny szacunek do siebie pomaga fajnie grać a nie coraz to nowe szykany, rozkazy czy ograniczenia. Pomagajmy grać nowym osobą na serwerze , a jak jest uparty czy robi coś specjalnie na złosć to macie przecież gygy adminów, czy nawet to forum żeby napisać i już.

No i na koniec, jedni lubią lecieć szybko na "pałę" i wpaść na zaskoczonych wrogów, inny zastanawia się gdzie ma isc i co zrobić itd. więc nie każcie grać każdemu tak jak wy chcecie, bo nie wszystko, co jest inne u kogoś niż u was jest złe, troszkę tolerancji, różni ludzie różne potrzeby. Oczywiscie kamperstwu mówimy NIE ( slay/kick ), ale czy myslicie, że 1:45 czy 1:00 uchroni was przed tym ?? Jak ktoś chce to się skampi i już...
TP znaczy - współpraca z drużyną i dla jej dobra i tego się trzymajmy a nie tego, ze ktoś wolno idzie... i czesze cała plansze bo chce aby jego TeaM wygrał...

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi