ja proponuje jakos w next weekend, bo w tygodniu to nie ma co->->szkola i wogole, wiec moze 3 Grudnia 2005(Sobota), a co do godziny to sie jeszcze ustali.... co wy na to
PROSZĘ NIE KASOWAĆ POSTA I NIE TRAKTOWAĆ JAKO O.T.
Z góry dziekuję ...
_________________ Cechuje Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie - Dzisiaj Wrogu Wczoraj Bracie ...
Wstępnie spotkania rozpoczna się około godziny 18 do 00 Sobota i Niedziela.
Proszę o wpisywanie składów wraz z godzinami dostępności ww określonych pow godzinach.
P.S od tej chwili tj w temacie OFF-TOP karany warnami ( ja też chcę, na mydło i inne takie ) . . .
_________________ ... ruszyłem złapać ten dzień zanim minie ...
- SiD-69
- Yelonek
- .:Solid_Snake:.
- nowik
- Szukamy 5tego moze to wlaśnie Ty Gość, wystarczy ze masz admina to mozesz z nami grac zgłoś się nagrody czekają
ale sa 2 problemy nie mamy piatego a i nie wiadomo czy w bydzi Solid ma neta bo jezeli nie to wtedy raczej nie pogramy ;/
Klan: oglądam w TV
Dodatkowy Nick: DzejmsBlond
Wysłany: Pią 02 Gru, 2005 13:22
nowik napisał/a:
xXx
- Szukamy 5tego ....... wystarczy ze masz admina to mozesz z nami grac zgłoś się nagrody czekają
ale sa 2 problemy nie mamy piatego a i nie wiadomo czy w bydzi Solid ma neta bo jezeli nie to wtedy raczej nie pogramy ;/
No synu skoro już tak bardzo mnie prosisz to mogę z Wami zagrać, ale pod jednym warunkiem. Żadnych pretensji, że lamie. Chyba że macie innego piątego to nie ma sprawy.