CS bydzia :: www.cs.telsten.com Strona Główna  
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: nowik
Nie 16 Lip, 2006 21:41
zażalenie ? skarka ? czy pytanie ? _rOsO_ lub Irys
Autor Wiadomość
crz^^

Wysłany: Czw 08 Gru, 2005 08:29   

.:Solid_Snake:. napisał/a:
lnk napisał/a:
Zgadza sie , a tak w ogole dziwna moim zdaniem zasada ze ADMIN wielki pan serva nie musi sie tlumaczyc graczowi za co zostal ukarany :x

Nikt nie powiedział ze nie musi sie tłumaczyć. Czytaj lnk uwaznie co napisałem. Tłumaczyc sie musi, ale na forum. Na serwie admin gra i pilnuje, a nie prowadzi dyskusje.

Ale nie mów, że dla admina jest ciężko i nie ma czasu napisać 4 słowa w zdaniu za co, bo kurat w tym czasie jak będzie pisał to się serwer zawali?

.:Solid_Snake:.

Wysłany: Czw 08 Gru, 2005 12:34   

crz^^ napisał/a:
lnk napisał/a:
Zgadza sie , a tak w ogole dziwna moim zdaniem zasada ze ADMIN wielki pan serva nie musi sie tlumaczyc graczowi za co zostal ukarany :x

Nikt nie powiedział ze nie musi sie tłumaczyć. Czytaj lnk uwaznie co napisałem. Tłumaczyc sie musi, ale na forum. Na serwie admin gra i pilnuje, a nie prowadzi dyskusje.

Ale nie mów, że dla admina jest ciężko i nie ma czasu napisać 4 słowa w zdaniu za co, bo kurat w tym czasie jak będzie pisał to się serwer zawali?

Napisze "za co??" w odpowiedzi powie admin "za przeklinanie" i potem sie zaczyna "co takiego powiedziałem???" itd...

lnk

Wysłany: Czw 08 Gru, 2005 15:27   

lnk napisał/a:

Na tak ale mi chodzilo dlaczego admin nie musi sie na serwie tlumaczyc ;)

bukers

Wysłany: Czw 08 Gru, 2005 16:31   

lnk bo zaraz cie :x :x

Bo na servie ma grac a nie sie klocic rozumiesz?

KKłocic sie mozecie na forum :faja:

P-C P-K

Wysłany: Czw 08 Gru, 2005 17:35   

Ale po kiego się kłócić? Zasady są proste. Po pierwsze punkt 4b regulaminu.
Po drugie na serwerze ma panować szeroko pojęta kultura co wyklucza nazywanie innych graczy lamkami, zerowinami, n00bami itp itd.
Po trzecie, według mnie udawanie ***cenzura*** też powinno być karane. Każdy normalny człowiek raczej wie i pamięta co powiedział/napisał. Tak więc "A co takiego powiedziałem?" podchodzi pod udawanie ***cenzura***. No chyba, że nazywanie innych lamkami tak weszło koledze Subasie w nawyk, że już nie czai kiedy to robi. Taki automat.
Zwykle admin umie przyznać się do blędu, i jeśli go popełnił (sam tak stwierdzi lub zostanie mu to udowodnione) to przeprasza publicznie i się tego nie wstydzi.

Jadę Szatańskim Czołgiem, Jadę Na Wojnę!

Subasa

Wysłany: Czw 08 Gru, 2005 23:45   

nic dodac :) nic ująć :) ......... reszta N/C

powiedział bym cos jeszcze ale mi ...... zal :P

nappy

Wysłany: Pią 09 Gru, 2005 00:00   

Subasa napisał/a:
nic dodac :) nic ująć :) ......... reszta N/C

powiedział bym cos jeszcze ale mi ...... zal :P

Dobra misiu kolorowy, masz +1w. Jeszcze 3 i uzbierasz na +b.

A dostałeś go za ot i to drugie zdanie... zupełnie niepotrzebne. Jeżeli nie potrafisz się zachować na serwerze, to chociaż na forum prezentuj jakiś poziom (tutaj wystarczy intelektualny, nie będe wymagał 'skilla')
nVidia GF8800 GTS 640 513/1600 @ 675/2100

addOns: Icemat Siberia, Razer DeathAdder, Steelpad QCK

P-C P-K

Wysłany: Sob 10 Gru, 2005 16:38   

Mistrz ciętej i trafnej riposty. Każdemu łatwo powiedzieć "Nic dodać nic ująć", jeszcze rzucić żalem i n/c.
Brawo Subasa popisałeś się. Mam nadzieję, że nie będę już miał z tobą nic do czynienia.

Jadę Szatańskim Czołgiem, Jadę Na Wojnę!

olo84

Wysłany: Pon 19 Gru, 2005 00:38   

gdyby admin był choć troche obeznany(inteligentny choć tego niktórym brakuje) nie wdawał by sie w tego rodzaju pyskówki :hahaha: :hahaha:

zal, zal dla gracza że pisze skarge za to że za pyskówke dostałbana (co mu sie należało- z adminem sie nie kłuci(nie w ten sposób))

zal.pl i wogóle porażda dla admina za dopuszczenie do takiej sytuacji(drażnienie sie z adminami)

Cytat:
bylem wtedy na serwie i nie slyszalem zeby ktos sie skarzyl na adminow. ty i ten drugi koles drazniliscie sie z adminami wiec macie za swoje.

nie dziwie sie że wiele osób traktuje z góry(olewa) adminów skoro wdają sie w bezsensowne pyskówki jedno ostrzeżenie kick pyta-odesłac na forum dalej zawraca głowe to ignorować powie coś obrażliwego zignorować/kick2- wróci i dajel psioczy ban
a nie ciągła rozmowa
Cytat:
jesli masz problem to zmien serwer

Cytat:
nie slyszalem zeby ktos sie skarzyl na adminow

no nie dziwie sie gdyby ktoś sie skarżył na admina odrazu dostał by propozycje opuszczenia serva lub zapytania czy nie ma czasem problemu a adm i tak by coś znalazł (przynajmniej taki adm co ....)

Cytat:

dajcie mi adres forum tego śmiesznego serva" był także nie na miejscu ... A ten drugi "PAN", dostal bana za obrazanie adminow(mnie u rOsO) ->> coś jeszcze mam Ci wytlumaczyć??

mhm nie wiem czy sie coś zmieniło ale chyba w amx_who na bydzi nie widać kto jest admem

to co ADMINOW nie mozna obrazac a przecietnych graczy tak??? lepsza rasa???

a propos ten warn jest zarypisty daj sobie też kolejnego za offtopa kolejny sposób nabijania respectu

zal panowie po porstu zal

Cytat:
Witam,

Niewiem jak to mam nazwać - chamstwo, zazdrość czy złośliwość ? Gram sobie jak zwykle na bydzi az tu nagle "KIK" . wchodze szybko i pytam sie "za co kik" ? admin mowi za słownictwo więc grzecznie sie pytam "co takiego powiedziałem". On na to "zobacz sobie". (widocznie sam niewiedzial co powiedzialem) . Pytam sie znowy czy za to ze powiedziałem "kici kici lamki" . a on ze "za slownictwo". Zaczeła sie kłótnia ponieważ strasznie chcialem sie dowiedziec co takiego zrobilem. Nie uważam zeby to bylo obrazenie kogos. widocznie admin slabo w tym dniu gral i poczół sie dotkniety tym. w dodatku chwilke po tym zabiłem GO.
Dalej prosząc admina o podanie mi za co mnie KINOŁ niewytrzymalem i powiedziałem "idz sie lecz" . Za co dostalem naturalnie 2 KIKA.
Szybko wszedlem uslyszalem ze "jesli masz problem to zmien serwer" na co moja odpowiedz brzmiała " nie mam problemu ale chyba ty go masz" za co dostalem naturalnie BANA(na) WykrzyknikWykrzyknikWykrzyknik

Był to _rOsO_ z Irys'em.
Dlatego mam pytanie czy jurysdykcja adminow siega tak daleko zeby za błache sprawy a nawet niespodobanie sie adminowi gracz odrazu musi byc BAN ?
Nic kompletnie nie zrobilem. Inni gracze mają duzo wieksze przewinienia i jakos admin wtedy nie reaguje.
Chcialbym usłyszeć wypowiedz oto tych adminow i jeszcze raz odpowiedziec mi na pytanie ZA CO ?
Chciałbym rownież aby moje konto zostalo odbanowane chyba ze to jest zbyt duze przewinienie i zasluguje na perma ! oraz chcialbym jakiejsc reakcji ze strony Headadmin'a poniewaz takie rzeczy nie tylko zdarzaja sie w moim kierunku lecz jest ich mnóstwo a admini poprostu (oczywiscie nie wszyscy) nadużywaja swoich kompetencji Wykrzyknik

DZIEKUJE I POZDRAWIAM !

Kod:
do uszu admina doszły głosy że sie źle zachowywałeś (od graczy no bo od kogo ksieżniczki kasi tam nie ma)
napisałeś tekst który mógł zostać zinterpretowany za obraźliwy(lamka)[hahahahhaha sorka nie moge zo cos takiego kick ;]]

to ze inni nie pisali na oficjalnym nie znaczy ze nie napisali do adminów ze skargą na Ciebie

całokształt zachowania został uznany przez admina za mhm niewłaściwy i dostałes kicka

co uważam za zasadne jeśli ktoś sie poskarżył z graczy lub przesadziles z użyciem słowa lamki można raz czy dwa razy na kogoś tak powiedzieć ale kilkukrotne użycie tego słowa to  już może być kick

kolejnego kicka i bana chyba nie mysze tłumaczyć za co

subasa staram sie Ciebie bronić itd

ale i tak z tego co wyczytałem powinieneś dostać kicka 1 JEDNEGO

no ale admini czasem lubią sobie popyskować a na koniec dać bana tak aby pokazać że mają wszystkie flagi o wogóle są pr0

a warn od jee.mastera jest mhm zal nie na miejscu niepotrzebny gdybys nappy tak pilnował offtopowców i innych co piszą na bydzi to byłoby bardzo fajnie ale puki co sie czepiasz tylko nowych a prawdziwym spamerom pozwalasz na wszytko nie będe podawał przykłądów bo powinienem wtedy napisać w dziale skargi ale nie widze sensu czegos takiego

Cytat:

Brawo Subasa popisałeś się. Mam nadzieję, że nie będę już miał z tobą nic do czynienia.

pspk-- n/c o chłopie ale urozmaiciłeś wątek po prostu pr0

warna mu ;] joke

dobra to sie rozpisałem a tak serio to panowie troche rozwagi na przyszłośc kick 2 kick potem ban no oki admin ma zawsze racje (Subasa przecież wiesz o tym) to nie jest perm rozwinołeś wątek na forum(według mnie bardzo dobrze;] ) napisałęś swoje zdanie o zaistaniałym zdażeniu fajnie

admini może troche zbyt impulsywnie(szybki z niego Lopez ;] ) no ale stało sie teraz potraktuj z góry wszystkich i wpadaj na forum mozę Ci sie spodoba ;] mi sie spodobało :P P

a co do postawy adminów pewnie podobnie bym postąpił ;pp zresztą Subasa też spróbuj postawić sie na ich miejscu ;] ] ;pp

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi