ja mam zintegrowaną k.muzynczą, bo do cs'a wystarczały zintegrowane z przed kilku lat, a co dopiero te teraz, ktore są tak naprawde niezłymi kartami. No i mam sluchawki plantronics audio 60, ale nie polecam, bo 2 razy reklamowałem.
Nie pojmuję co wy z tym dźwiękiem kombinujecie Mam słuchawki manty za 25zł i nigdy nie narzekałem na dźwięk. Jakość dźwięku doskonała, mimo iż są otwarte, a głośność taka, że mając zawieszone na skroniach nie odczuwam różnicy. O karcie dźwiękowej nie wspominam, bo ma z dobre 4 lata i była standardowa ;D
A slyszales kiedys w 'akcji' dobre audiofilskie sluchawki? Bo ja tak - i od tego czasu zmienilem zdanie na temat moich 'swietnie grajacych iBoxow za 36zl'.
ale na co ci pro dzwiekówka do cs'a? Przecież lepsze słuchawki/karta i tak nie umożliwią ci słyszenia jak ktoś wyciąga kosę po drugiej stronie długiej na d2 Rozumiem przy nowych grach, słuchaniu muzy etc... ale do cs'a?
Klan: ^^
Dodatkowy Nick: RazeL
Wysłany: Nie 20 Sie, 2006 04:03
zintegrowany realtek + sluchawki od DiscMena Sony (moje Tracera zjadl mi pies) nie nazekam ale chcialbym swoje sluchawki miec juz dobre a nie chce mi sie wymieniac calego kabla a innego wyjscia niestety nie mam
Klan: mam cały na hdd
Wysłany: Nie 20 Sie, 2006 09:52
do ceesa, tak mi sie wydaje super karta jest nie potrzebna wystarczy zintegrowana, ale sluchawki powinny byc wygodne, bo wez graj tyle czasu a potem wstajesz od kompa i takie dziwne uczucie na glowie i Ószach