Ale to nie jest żadne rozwiązanie moim zdaniem Każdy dobrze wie, że ulubioną tkatyką TERRO na cs_italy jest campienie na respie (co prawda to jest jedyna i słuszna taktyka ), także kiedy CT uda się przedostać na respa TERRO to i tak mimo chodem bedą zmuszeni zabić ich wszystkich w drodze do Hostów. Wydłużenie czasu rundy nic tu nie da, zmieni sie tylko to, ze CT bedzie mogło dłuzej zwlekac z wejsciem po Hostow
IMO: out out i jeszcze raz out.......
_________________ Nie ma lepszych ode mnie...są tylko lepsze i gorsze dni
Ja jestem na TAK , w CT by sie wogóle dostać na respa terro trzeba mieć dobry i zgrany team, może na klanówki mapa dobra, ale gdy dwuch idzie tunelem dwuch schodami, dwuch domkiem (w różnych odstępach czasowych), a kolejna para zabawia sie z kurami zamiast grac to cieżko cokolwiek zrobić. Co do czasu trwania rundy to nie podlega dyskusji, że jest za krótki. Może nawet zdjęcie stref raszu zmniejszyło by kampienie w terro i być może zwiększyło szanse dla CT.
Ostatnio zmieniony przez Azrael Pon 28 Sie, 2006 13:44, w całości zmieniany 1 raz