Siatek za taka cene dostaniesz lepszego nawet w MediaMarkcie, nie mowiac o allegro
Ja wyznaje zasade ze jak juz kupue to wole kupic cos lepszego i ewentualnie troche droszego niz kupic gorsze i rzucic do szafki. Laptopby beda coraz lepsze i tansze, ale za taka cene walnij sobie jakiegos DELLA/SONY albo HP
Klan: botland
Wysłany: Pią 03 Lis, 2006 16:53
Kumpel kupił BENQ. Mowi ze to sa dobre laptopy bo weszli na rynek 2 lata temu dopiero (dla porownania ASUS ≈ 10lat) i staraja sie jakoscia przyciagnac kliento...
Klan: oglądam w TV
Dodatkowy Nick: DzejmsBlond
Wysłany: Pią 03 Lis, 2006 19:59
A może ta Toshiba . Zajął pierwsze miejsce w Chip Test (nr 11/2006) w notebookach do 4000 zł. Intel Core Duo zap.....a jak mały motorek - wierzcie mi. Cena trochę wyższa niż 3000 ale myślę, że wart uwagi. Jedyna wada to zintegrowana karta graficzna Intela (trochę słaba do nowych gierek 3D).
BenQ Joybook S73G zajął 1 miejsce w tym teście w notebookach panoramicznych w cenie do 5000 zł.
Ostatnio zmieniony przez Dzejms Pią 03 Lis, 2006 20:02, w całości zmieniany 2 razy
ja polecam asusa, bo go mam - pracuje na nim w biurze codziennie, a wieczorem czasem na nim gram - skusiła mnie głównie gwarancja bo: laptop jest często nosony i łatwo zeby cos mu sie stalo (ostatnio mi upadl i sie odczepila tasma od hdd) i jak wiadomo wszytskie kompy to masówka i lubia sie psuc
mysle ze dobry wybor... dobra konfiguracja w dobrej cenie... mialem tego lapotopa na biurku i wydawal sie solidny... zobaczymy za pol roku jak bedzie sie sprawowal...