afk_time 300
spec_time 320
join_time 120
Nie wiem jak wy ale ja uwazam 5 minut jako czas wystarczajacy, sam SteamBans preferuje dema 5-cio minutowe. POzyjemy zobaczymy, niech sonda pozyje.
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.
Klan: botland
Wysłany: Pon 13 Lis, 2006 11:53
teczufka napisał/a:
afk_time 300
spec_time 300
join_time 120
Nie wiem jak wy ale ja uwazam 5 minut jako czas wystarczajacy, sam SteamBans preferuje dema 5-cio minutowe. POzyjemy zobaczymy, niech sonda pozyje.
Tak jak jest jest dobrze! mozan dac nawet afk krocej...
Sam zaglosowalem na Nie poniewaz juz nie raz zdarzalo sie ze specty blokowaly moje wejscie na serv i nie bylo to mile jak sie potem o tym dowiedzialem. A co do AFK jak juz o tym mowimy to moze okreslmy czas bycia w tym stanie przez dwie rundy, na poczatku trzeciej gracz jest automatycznie rozlaczany z serverem. Moim zdaniem takie rozwiazanie jest lepsze niz rozw czasowe.
_________________ Nie ma lepszych ode mnie...są tylko lepsze i gorsze dni
qBert ... ja nagrywałem czasami innych graczy choc nie udalo mi sie nikogo złapać (no może poza oczywistym "trabancikiem", którego nagrała połowa serwera ), nudne i zazwyczaj szybko wracałem do gry poza tym cieżko wyłapać sprytnego haxa. 5 min starczy na nagranie dema , z resztą zawsze można wejść spowrotem na spekta. A jak ktoś sobie poszedł na obiad albo z psem na spacer to lepej żeby slota nie blokował, jestem więc na NIE.
afk_time 300
spec_time 300
join_time 120
5min ... no to chyba zmieniam zdanie styknie - wydawało mi się mniej - ALE NIECH SONDA POKAżE w końcu to gra dla was a nie dla pluginów
PS coś mi się przypomniało .... jeżeli ktoś ma podejrzenia co do haxa albo co innego się dzieje - używajcie s@ (Y@ i pisz o co chodzi) albo ktoś spektuje i nagrywa (to pomimo pluginu mogę wykopac wcześniej) napisac tak samo s@ i że nagrywacie albo sikacie
pierdoły gadacie! Oprocz Anviego to chyba nikt z graczy nigdy nie nagral zadnego haxa! Plugin bardzo dobry i potrzebny! A admini mogą spokojnie nagrywać bo ich nie kicknie...
qb jak nie... ile razy widzialem jak stali bywalcy jak tylko czit wchodzil wbijali na specta i nagrywali nagrywam patrze tab a tam 6 na spekcie siedzi Zaglosowalem na TAK
_________________ Lepiej umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach...
A ja powiem tak
Gram w terro na Italce jest nasz 6-7 w ct gra cały czas 8 i wykorzystują błędy mapy więc wchodzę na specta 1 runda patrzę nic nie robią jest git druga runda zaczynają kombinować na balkon i od winiarni ja siedzę na spekcie nagle pojawia mi się jakiś napis i kiked , wiecie jaka była moja reakcja myszka wylądowała w koszu na śmieci.
do ct nie chciało mnie wpuścić , a nie chciałem nikogo przerzucać bo zaś by była afera.
_________________ chcieliście wydymać ciastka to teraz ciastek wydyma was
Od kiedy adminow kopie? Jak kopie adminow to postaram sie naprawic.
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.
nie wykopie za wcześnie dopiero po 5 minutach ( oczywiście nie od @ mówię), jestem na nie nie zawsze admin jest a tam full sloty zajęte a tak kick i wolne
_________________ wszyscy mówią lama, a zagraje se jakiś z okularami jak stępień
Ostatnio zmieniony przez BABCIA Pon 13 Lis, 2006 16:05, w całości zmieniany 1 raz
Klan: mam cały na hdd
Wysłany: Pon 13 Lis, 2006 16:20
a ja na nie... jak sie ma tylko troche wolnego czasu i chce sie troche pograc w cs'a a sloty zajete i se siedzi taki jeden z drugim na spect to troche boli... ze wejsc nie mozna