CS bydzia :: www.cs.telsten.com Strona Główna  
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: teczufka
Sob 13 Sty, 2007 13:03
ProSba o przedłużenie czasu na SPEK'cie

Czy przedłuzyc czas siedzenia na SPEK'cie
tak
42%
 42%  [ 16 ]
nie
57%
 57%  [ 22 ]
Głosowań: 38
Wszystkich Głosów: 38

Autor Wiadomość
teczufka
Admin techniczny

Klan: [UnimatriX|sq]
Dodatkowy Nick: Tukachev
Wysłany: Pon 13 Lis, 2006 11:52   

afk_time 300
spec_time 320
join_time 120
Nie wiem jak wy ale ja uwazam 5 minut jako czas wystarczajacy, sam SteamBans preferuje dema 5-cio minutowe. POzyjemy zobaczymy, niech sonda pozyje.

qBert

Klan: botland
Wysłany: Pon 13 Lis, 2006 11:53   

teczufka napisał/a:
afk_time 300
spec_time 300
join_time 120
Nie wiem jak wy ale ja uwazam 5 minut jako czas wystarczajacy, sam SteamBans preferuje dema 5-cio minutowe. POzyjemy zobaczymy, niech sonda pozyje.

Tak jak jest jest dobrze! mozan dac nawet afk krocej...

mOrb

Dodatkowy Nick: M00rbiD
Wysłany: Pon 13 Lis, 2006 12:03   

Sam zaglosowalem na Nie poniewaz juz nie raz zdarzalo sie ze specty blokowaly moje wejscie na serv i nie bylo to mile jak sie potem o tym dowiedzialem. A co do AFK jak juz o tym mowimy to moze okreslmy czas bycia w tym stanie przez dwie rundy, na poczatku trzeciej gracz jest automatycznie rozlaczany z serverem. Moim zdaniem takie rozwiazanie jest lepsze niz rozw czasowe.

Azrael

Wysłany: Pon 13 Lis, 2006 12:50   

qBert ... ja nagrywałem czasami innych graczy :D choc nie udalo mi sie nikogo złapać (no może poza oczywistym "trabancikiem", którego nagrała połowa serwera ), nudne i zazwyczaj szybko wracałem do gry poza tym cieżko wyłapać sprytnego haxa. 5 min starczy na nagranie dema , z resztą zawsze można wejść spowrotem na spekta. A jak ktoś sobie poszedł na obiad albo z psem na spacer to lepej żeby slota nie blokował, jestem więc na NIE.

WEGier

Klan: na drzewie :)
Wysłany: Pon 13 Lis, 2006 12:51   

teczufka napisał/a:
afk_time 300
spec_time 300
join_time 120

5min ... no to chyba zmieniam zdanie :wstydniś: styknie - wydawało mi się mniej - ALE NIECH SONDA POKAżE w końcu to gra dla was a nie dla pluginów :lol:

PS coś mi się przypomniało .... jeżeli ktoś ma podejrzenia co do haxa albo co innego się dzieje - używajcie s@ (Y@ i pisz o co chodzi) albo ktoś spektuje i nagrywa (to pomimo pluginu mogę wykopac wcześniej) napisac tak samo s@ i że nagrywacie albo sikacie :lol:

MIKAS

Wysłany: Pon 13 Lis, 2006 13:52   

qBert napisał/a:
pierdoły gadacie! Oprocz Anviego to chyba nikt z graczy nigdy nie nagral zadnego haxa! Plugin bardzo dobry i potrzebny! A admini mogą spokojnie nagrywać bo ich nie kicknie...

qb jak nie... ile razy widzialem jak stali bywalcy jak tylko czit wchodzil wbijali na specta i nagrywali :faja: nagrywam patrze tab a tam 6 na spekcie siedzi :P Zaglosowalem na TAK !!

ciasteczkowy

Klan: PI 3.14
Wysłany: Pon 13 Lis, 2006 15:46   

A ja powiem tak
Gram w terro na Italce jest nasz 6-7 w ct gra cały czas 8 i wykorzystują błędy mapy więc wchodzę na specta 1 runda patrzę nic nie robią jest git druga runda zaczynają kombinować na balkon i od winiarni ja siedzę na spekcie nagle pojawia mi się jakiś napis i kiked :D , wiecie jaka była moja reakcja :crazy: :hahaha: :hahaha: :hahaha: myszka wylądowała w koszu na śmieci.
do ct nie chciało mnie wpuścić , a nie chciałem nikogo przerzucać bo zaś by była afera.

teczufka
Admin techniczny

Klan: [UnimatriX|sq]
Dodatkowy Nick: Tukachev
Wysłany: Pon 13 Lis, 2006 15:57   

Od kiedy adminow kopie? Jak kopie adminow to postaram sie naprawic.

BABCIA

Wysłany: Pon 13 Lis, 2006 16:04   

nie wykopie za wcześnie dopiero po 5 minutach ( oczywiście nie od @ mówię), jestem na nie nie zawsze admin jest a tam full sloty zajęte a tak kick i wolne
Ostatnio zmieniony przez BABCIA Pon 13 Lis, 2006 16:05, w całości zmieniany 1 raz  

domeztoz

Klan: mam cały na hdd
Wysłany: Pon 13 Lis, 2006 16:20   

a ja na nie... jak sie ma tylko troche wolnego czasu i chce sie troche pograc w cs'a a sloty zajete i se siedzi taki jeden z drugim na spect to troche boli... ze wejsc nie mozna :[

http://www.youtube.com/wa...Y_NQZyBc3g&NR=1

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi