Tak sobie wczoraj siedzialem i myslalem palac fajeczke, i mozliwe ze nie masz zainstalowanych WSZYSTKICH sterow to plyty glownej np. AGP costam, u mnie bez tego agp leci na 1x zamiast 8 x, sprawdz, albo przeinstaluj wszystko co masz na plytce ze sterami. do chipsetu, IDE, AGP itp.
ponadto wlacz wszystki bitcomety, bearshary,skypy,antywiry itp.
daj optymalne czy tam standardowe ustawienia biosu.. pozniej sie mozesz nim bawic
zoabcz ile masz miejsca na dysku wolnego^^
przeskanuj kompa, zobacz czy wirkow nie masz jakis,
format c(d u babci ): i tak najlepszy
na takim kompie co masz powinienes miec bez problemu 100 fps,
zaistanluj stery do plyty glownj jeszcze, najnowsze stery do grafiki nie zawsze pomagaja (moze byc gorzej nawet).
_________________ ''A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych, przez tych, którzy nie słyszeli muzyki. " F. Nietzshe.
Klan: ^^
Dodatkowy Nick: RazeL
Wysłany: Śro 21 Lut, 2007 16:42
mi sie wydaje ze to przez procka i grafe a nie przez ram... bo celerony sa wg. mnie bardzo malo wydajne...
Ja mam procka 3000+ Athlona 64 (real 2.25 po podkreceniu troszke, wczesniej bylo 2.01)
Ram: DDR 400Mhz 512MB
Karta: GeForce Fx 5500 256MB
i na aztecu mam 133 FPS (tak sobie ustawilem) w smoku spada do 50/60... ale nie narzekam.
ja mam max 100 fps zawsze mam 99 z kawałkiem, dopiero w 4/5 smogach do 90 spada
[ Dodano: Sro 21 Lut, 2007 16:47 ]
ja mam max 100 fps zawsze mam 99 z kawałkiem, dopiero w 4/5 smogach do 90 spada dlaczego nie chce iśc wiecej niz 99?
_________________ I'll move to Paris, shoot some heroin and f*ck with the stars.