Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Sob 31 Mar, 2007 07:20
co do tych magicznych grzybków:
Penwego razu "pewne" dziewoje postanowiły ,że zrobią sobie pizzę z halucypami. Zrobiły ów pizzę, a że gorąca była to postawiły na parapecie ,zeby wystygła i poszły do sklepu. Ojciec jednej z nich wrócił do domu po pracy, oszamał pizzę, dziewczyny wracają ze sklepu a ten w salonie łopatą napie***ala i mówi że studnie kopie bo strasznie mu sie pić chce a wody brak
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
Ostatnio zmieniony przez no. 10 Sob 31 Mar, 2007 07:21, w całości zmieniany 1 raz
Klan: botland
Wysłany: Sob 02 Cze, 2007 20:46
$w!ezak napisał/a:
do trzech jajek to ja bym nawet nie siadał
widać skromną robisz jajecznicę. Ja jak zjem home made jajecznicę z 3 jajek to ledwo wstaję od stołu... A możesz mi wierzyć na słowo że potrafię zjeść...