tak czy siak będzie wstyd... i teksty typu: "to pierwsze tak poważne zawody ze strony polskiej... brak doświadczenia... pieniedzy itp."
sądze że to żal z tego tylko wyjdzie
Klan: botland
Wysłany: Śro 18 Kwi, 2007 18:28
ja cały czas nie wierze
będzie wreszcie autostrada do Warszawy i pewnie obwodnica! YEAH. W sumie to się z tego najbardziej ciesze. Bardziej niż z tych całych mistrzostw
panowie panowie nie jarać się takbilet pewnie bedzie kosztował najtańśzy z 500 zł ... a poł litry Coli 10 zł ... za zwykłą mineralke i kwałek kanapki zapłacimy ... 15 zł ... więc prosze bez Eufori a i tak polaków bedą zamiatać z Ukrainy bo fajki i spyrutus bedą przemycać ... ... ech nic sie nie zmienie nawet za 20 lat w tym kraaju ... a zreszta ... kto ma wybudować te stadiony ja wszyscy budowlańce są w Anglii ...a pewnie już do roku 2010 z całej kasy zniknie 80% a potem bedą ***cenzura*** kary dla Polski i BRACI z zchodu ... i znowu jedyny stadion jaki zobaczymy to tak z oponami odgradzajacymi trawe przepraasszam MURAWe od ławek przepraszam trybun ... oni chca zbudować 900km autostrady w 5 lat ja trase TARNÓW- Kraków jakeis 60 km robią już 2 lata a robota jak stała tak stoi PROSZE NIEROZMIESZAJCIE MNIE !