Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Pon 18 Cze, 2007 15:24
...moze sie komus ten temat nie podobac ale ... PFFFF! kazdy z nas kiedys umrze i pogrzeb bedzie miec... jezeli potrafi do tego podejsc z dystansem i określić się przez ta wlasnie piosenke to fajno np ja zdechne i na moim pogrzebie bedzie grana piosenka, ktora odzwierciedla "mnie" to chce napisac co to zapiosenka, moze ktos poslucha, moze ktos zna... wedlug mnie topic dobry. nie podoba sie? nie odpisuj,a jesli masz jakies watpliwosci czy tez zale to prosze PW.
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
PS bardzo duże wrażenie na mnie jak na pogrzebie Ś.P. Waldemara Milewicza zostało odegrane Depeche Mode "I feel You" - normalnie zamarłem, podobno Ś.P. Milewicz od dawna mówił to swoim przyjaciołom (jak wiadomo zawód dziennikarza korespondencyjnego jest ryzykowny, a Milewicz należał do jednych z największych ryzykantów na świecie), a sam jestem znawcą muzyki (nawet na moim weselu będzie DJ z antyradia, bo nie lubię zawodzących wąsatych facetów w kolorowych koszulach z zespołu o fikuśnej nazwie - na mój pierwszy taniec też wybrałem niezłą "perełkę" a nie "Kochanych rodziców mam" jak na 89% weselach).
DEPECHE MODE - I FEEL YOU KANSAS - DUST IN THE WIND
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
Ostatnio zmieniony przez no. 10 Czw 21 Cze, 2007 08:01, w całości zmieniany 1 raz