najlepsze jest to że życzenia składają ci co się nie znają w co on wpadł oczywiście poza paroma przypadkami chłopie daj spokój uciekaj ja ci powiem jak to będzie
rano do pracy z pracy obiad chcesz do kompa a ona gada może byś ze mną porozmawiał itp a nie daj boże jak masz dziecko to juz masz przerabane cs dopiero wieczorkiem moim jedynym ratunkiem jest to że nie lubię spac ( jakieś 4 do 5 godzin na dobe ) ale cóż każdy musi sie jakoś dostosować a z drugiej strony czemu masz mieć lepiej niż ja więc bierz tą kulę do nogi i ciagnij całe życie
cos w tym jest BABA ja wlasnie gram tylko wieczorkami - poznymi wieczorkami ale Cs to nie zycie to wlasnie relaks oderwanie sie od codziennego brandzlu.
Wysłany: Sob 30 Cze, 2007 10:22
OMG :O Najlepszego Wegierku Obyś wytrzymał
_________________ Pozdrawiam, Bo$s
Niniejszy post przedstawia opinie autora w dniu dzisiejszym, na datę jego publikacji. Nie mogą być one wykorzystane przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym następującym po nim dniu. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podawania przyczyn.
Klan: oglądam w TV
Dodatkowy Nick: DzejmsBlond
Wysłany: Pon 02 Lip, 2007 20:32
WEGier napisał/a:
nawet nie wiecie jakie to miłe dostać życzenia od ludzi których nigdy nie widziałem na żywo ...
Mam nadzieję, że niedługo będzie na żywo. Niech tylko dojdę do ładu z firmą.
A teraz nie "pitol" tylko dawaj na serwa idziemy gonić czitków. Mam nadzieję, że ten odmienny stan nie wpłynie na Twoją bywalność na bydzi. A jak wpłynie to pamiętaj! Znamy twój adres.