ponoć jarek już chce unieważniać wybory
Słyszeliście zapewne o tym 71-latku z komisji wyborczej który stawiał dodatkowe skreślenia czym unieważniał głosy... Ktoś może wie na jaką partię to były głosy? Bo słyszałem już to info ze 3x dzisiaj ale nic na ten temat nie mówili...
mielismy juz miec u nas Japonie teraz jakas ma byc Irlandia mh.... a tak "....zeby Polska byla Polska..." podobno jestesmy fajnym narodem
zobaczymy jak to bedzie po wyborach czy tylko obietnice pozostana czy ktos przejdzie do czynow
tak tak! to wszystko wina tych wstrętnych szatanistow z TVN24, ktorzy pragna przejac kontrole nad swiatem.
dobrze, ze PiS bedzie "TWARDĄ OPOZYCJĄ" bo gdyby nie to, to na pewno ta banda wyksztalciuchow sprzedalaby Polske na e-bayu.
wy się śmiejecie a ja to odczuwam na własnej skórze tylko czekam kiedy mi czynsz pójdzie w górę albo dostanę eksmisję ..... babka co od niej wynajmuję jest fanką pisiorów i redIo eM. .... skubana się ukrywała - żadnych znaków szczególnych : moherek ani nic z tych rzeczy a tu .....
Kiedyś jakoś zaraz po wyborach zagadnęła mnie co taki wesoły jestem, no to sobie zażartowałem że pis po dupie dostał i że teraz chciałbym zobaczyć marszczuchów jareczka i ojca dyrektora .... a ona! jak się na mnie nie rzuci, piana na mordzie! Prawie mnie szarpać zaczęła itp a najśmieszniejsze jest że to jest ciotka mojej drugiej gorszej połówki wczoraj moja ją zaprosiła do nas żeby ją zagłaskać .... na początku all ok, ale potem zobaczyła że gram w CS i że gadam do was na serwie .... jej mina BEZCENNA! (mówiłem nawet do dzejmsa że mi zagląda przez ramię) i już sobie wyobrażam co myślała bestia (ihihihihi)