... dlatego wiele os. nie zna zasad i nie wiem jak ma sie zachowac.
Widoczna forma tego co 'admin' robi, nie sprawdzi sie. Po co przelotne bezkulturniki maja wiedzic kiedy maja byc grzeczni, a kiedy moga robic co chcą. Ci co GRAJĄ na serwerze wiedza kto jest online i do kogo maja mówic. Nikt przecież nie jest 'inkognito' żeby trzeba było prosic kogos o wyciągnięcie logów by dojśc prawdy.
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur - Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze.
http://www.bash.org.pl/330347/
Ostatnio zmieniony przez adaxdk Sob 09 Lut, 2008 03:08, w całości zmieniany 3 razy
Czasem zdarza się, że ktoś ma słusznie albo i nie pretensje czy uwagi do admina, wynikające z ruchów wykonywanych przez adminów na serwerze. Trafia to niekiedy na forum jak komuś to bardzo dopiekło i wałkujemy taki temat co czasem powoduje dodatkowe niesnaski.
Czy nie pomogłoby nieco gdyby przy ruchach typu zmiana T/CT, slay, kick, itd. było widać kto dokonał takiego posunięcia? Zakładam, że również wszystkie teksty były by podpisane.
Moim skromnym zdaniem nonszalancja niektórych panów zostałaby utemperowana.
Dobrze gada polac mu
_________________ Każdy ponad każdym ? skur**syn
- innego traktuje jakby był niczym,
wszyscy najmądrzejsi ? je**ni
- myślą chyba, że są wybrańcami...
wszyscy tu, niestety... Na takie podejście brak mi słów.
heh dobre zaraz poleci tekst że adm tylko są przeciw temu bo mają coś do ukrycia
Jak ktoś cos ma do jakiegoś adm to jest od tego 4um/gg/pm a nie serw żeby wyjaśniać takie zdarzeania imo. Przez to może sie sie wywiązać nie potrzena dyskusja na seriwie a to jest miejsce do grania a nie kłÓtni ... [by moderator]
Coś mi sie wydaje że niektórzy zapomnieli że adm to też ludzie ...
_________________ - Jakie założenie masz??
- Proste Walczyć i wygywać
Wysłany: Czw 07 Lut, 2008 10:37
Na nie Przez takie coś admin nie będzie mógł grać na fejku, ani adminować z ukrycia. Są gracze, którzy np. przy adminie są potulni jak baranek, a gdy tylko admina nie ma, bądź jest w przeciwnym teamie to zachowują się jak szczeniaki.
Moja propozycja jest taka, aby admini grali częściej na fake nickach.
_________________ Pozdrawiam, Bo$s
Niniejszy post przedstawia opinie autora w dniu dzisiejszym, na datę jego publikacji. Nie mogą być one wykorzystane przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym następującym po nim dniu. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podawania przyczyn.
Ostatnio zmieniony przez Bo$s Czw 07 Lut, 2008 10:38, w całości zmieniany 1 raz