Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Nie 02 Mar, 2008 14:34
Temat nie jest zamknięty i mimo tego,że decyzja została już podjęta, to a nóż zdecydowana większość użytkowników 4um i graczy b1 sie wstawi za nim,co może nakłonić rade do zmiany decyzji,więc chyba można się wypowiedzieć com mr. Fox?
A WEGier to lol ,on nie lubi ludzi
Jestem jak najbardziej za pozostawieniem decyzji o której poinformowal nas lol, oj znaczy się WEGier
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
A ja tam bym dał mu ostatnią próbę na resocjalizacje. W końcu próbuje i chce z nami grac, chociaż tak wiele os. nie lubi go.
Jak mowa o tym że nie wierzycie w jego przemianę to i tak prędzej czy później wyjdzie szydło z worka. x)
Rolnik to lol !
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur - Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze.
http://www.bash.org.pl/330347/