dokladnie mam to samo na b1 ping wyzszy nizeli na innych i te loss end choke . Wina lezy po stronie b1 a nie po stronie naszej - tak mi sie wydaje przynajmniej
Klan: vel bleeeh
Wysłany: Wto 15 Kwi, 2008 16:22
Ogolnie jest gorzej z serverem i tak będzie. Miałem kiedyś chelllo i dobrze się kosiło teraz aster i jest znacznie gorzej mimo czasem niskiego pingu wieczorami. Czasami wchodzę na inny serv walę fullauto w niebo i heady, a na bydzi co 3 pestka siedzi jakbym miał połowę slepaków w magazynku. Loss wina providera mocno skaczące fps-y np 99-30 może być wina serv-a albo rownież providera (kiedys tak miałem)
_________________ DFI BloodIron, CD2 E6550@505x7 3550Mhz, 2GB A-Data extreme, Gainward GF8800GTS, Prodigy 7.1HiFi, Benq 1650, 2x250GB, DeathVader, corepad magna, Sennheiser HD 205
Nie tup nie blokuj nie graj na ex 0.1 i na rate-ach z d*
Ostatnio zmieniony przez mARV Wto 15 Kwi, 2008 16:26, w całości zmieniany 2 razy
sory ale mam aster i na gamesnet, shooters,whiterabbit mam do 25ms, a tutaj teraz nagle 80ms mamQ_o i tak skacze od 50 do 80 caly czas,szkoda bo wczesniej mialem na bydzi ms max 30 ...
Ja zrobilam formacik i wszystko mi juz elegancko chodzi ^^
_________________ Każdy ponad każdym ? skur**syn
- innego traktuje jakby był niczym,
wszyscy najmądrzejsi ? je**ni
- myślą chyba, że są wybrańcami...
wszyscy tu, niestety... Na takie podejście brak mi słów.