wiec, jestem prawo reczny do tej pory działam na myszce całkiem podobnej do IE 3.0 i jestem bardziej przyzywczajony do takiej wielkosci, Just na pewno kazda myszka bedzie lepsza od mojej obecnej a 200zl za myszke na pewno nie dam, az takim maniakiem csa nie jestem ciekawi mnie czy w Vobisie jest 3.0 albo mx bo mx jak rozumiem jest duży...
Aqq - dobry wybór
Potek - a Ty masz paraliż dłoni, że takie sensy wielgachne i jeszcze akceleracja? Btw - ustaw 1000hz Polling Rate (próbkowanie usb, teraz masz jakby 2ms opóźnienia, przy 1k masz 1ms).
tak dla porównania mój screen:
W CS sens 1.1, m_pitch 0.038, zoom_sensitivity 1.05
Aqq - dobry wybór
Potek - a Ty masz paraliż dłoni, że takie sensy wielgachne i jeszcze akceleracja? Btw - ustaw 1000hz Polling Rate (próbkowanie usb, teraz masz jakby 2ms opóźnienia, przy 1k masz 1ms).
Aqq - dobry wybór
Aqq - dobry wybór
W CS sens 1.1, m_pitch 0.038, zoom_sensitivity 1.05
widze, że również dysponujesz tą myszką... jakie są Twoje osobiste odczucia ?
Jeśli pasowało Ci IE 3.0 kształtem i rozmiarem, to tutaj nawet wiele nie będziesz musiał się przyzwyczajać. Ja przesiadłem się z IE 3.0 (starego) na DA i nie żałuje. Gram na low-sensie i nic się nie gubi/nie skacze mimo już wysłużonego steelpad qck (trzeba kupić cuś większego). Mycha ma rok i na dobrą sprawę wygląda jak w dniu zakupu Nawet na tym 'świecącym' plastiku nie ma rys, a pare razy się jej dostało (no bo nie zabiła oponenta ). Chcesz to moge wrzucić foty
@bamc -> cholera wie skąd ona jest, chyba z digart.pl (tapety -> minimalistyczne).
Do sprzedaży w Polsce trafił nowy model myszy komputerowej firmy Razer. Chodzi o gryzonia o nazwie Salmosa, który mają docenić między innymi komputerowi gracze. Kursorem na ekranie komputera steruje sensor o rozdzielczości 1800 dpi, którą można zmienić za pomocą specjalnego przycisku. Do dyspozycyjni użytkownika są trzy programowalne przyciski oraz rolka do przewijania dokumentów i stron WWW. Wygodne korzystanie z myszy mają też zapewniać teflonowe podkładki na spodzie urządzenia. Razer podkreśla, że Salmosa ma jeszcze jedną zaletę w postaci umiarkowanej ceny – gryzoń kosztuje około 100 złotych.